Aloita tästä matkasi kohti rennompaa kehoa ja taitavampaa mieltä

KEHO-MIELIYHTEYS

Jotta emme olisi pelkästään loogisen ajattelumme varassa, kun rakennamme hyvinvointiamme, rakastan muiden muassa keho-mieliyhteyden hyödyntämistä. Kehosi viestii koko ajan tarpeistaan ja odottaa Sinun kuulevan ja toimivan viesteihin vastaamiseksi. Yksi tapa vahvistaa tätä yhteyttä on "itsensä rakastamisen rutiini". Eli jotakin, mitä teet päivittäin vain itseäsi varten, vaikka muutaman minuutin ajan. Kun saat lyhyen rutiinin osaksi elämääsi, alat oppia itsestäsi ja kehostasi lisää kuin automaattisesti. 

HERMOSTON TASAPAINO

Hermostoasi ymmärtämällä ja tasapainottamalla pääset monessa kehoon ja mieleen liittyvässä haasteessa eteenpäin helpommalla. Kun osaat ohjata hermostosi "lepotilaan", olet vastaanottavaisempi erilaisille harjoituksille ja opit uutta helpommin - ja säästät valtavasti aikaasi ja energiaasi. Hermostoasi voit ohjata mm. mielikuvaharjoitteilla, fyysisillä harjoitteilla ja tunteiden ohjaamisella, jotka saavat hermostosi rauhoittumaan tai aktivoitumaan toivomasi mukaisesti.

MIELEN VOIMA

Tietoisen mielen ajatus- ja toimintamallien tutkimisen, ymmärtämisen ja ohjaamisen lisäksi voit hyödyntää alitajuntaasi, joka on vahvasti yhteydessä kehoosi/hermostoosi. Voit käyttää alitajuntaasi apuna elämässäsi monella tavalla, joista oma lempparini on luovien ajatusten ja ratkaisujen "pyytäminen" ja vastaanottaminen sekä kipujen kanssa "keskusteleminen". Alitajunta ratkaisee asioita nopeammin ja viisaammin kuin tietoinen mielemme koskaan.

Tervetuloa ja kiitos ♡

Ollaan hetki yhdessä kiitollisia siitä, että olet ottanut hetkeksi aikaa itsellesi ja olet juuri nyt tässä. 

 

Mitä kaipaisit juuri nyt? Jos mietit menneisyyttäsi, mistä olet nauttinut eritysiesti?

 

Ehkä haluaisit helpostusta fyysisiin kipuihisi ja turvan tunnetta kehoosi... Tai ehkä haluat ohjata hermostosi tasapainoon ja ottaa mielesi voiman käyttöösi ollaksesi parempi ihminen itsellesi ja rakkaillesi - ehkä rakentaaksesi jotakin uutta ja omanlaista...

 

Iloitsen, että olet löytänyt tänne, lähetän lentohalauksen!

 

Uskoin ja nykyään uskon vielä vahvemmin siihen, että mille tahansa pohjalle voi rakentaa enemmän rauhaa, rentoutta ja luottamusta. Kun kehoon ja mieleen alkaa kylvää turvan tunnetta ja kitkeä pois jarruttavia ajatuksia, uskomuksia, löytyy tilalle uskoa omiin kykyihin, luottoa tulevaisuuteen ja rohkeutta tehdä itselle parempia valintoja!

 

Kyseessä voi olla suuret unelmat tai jotakin yksinkertaisempaa, mutta vähintään yhtä arvokasta, kuten rauhalliset arki-illat tai mahdollisuus nauttia luonnon kauneudesta kävelylenkillä - ihan rauhassa omien ajatusten kanssa.

 

Hyvinvointiheimon (kutsun yhteisöä tällä nimellä) jäsenet ovat pääasiassa työikäisiä elinvoimaansa vahvistavia ja kokonaisvaltaisuutta ymmärtäviä ihmisiä, suurelta osin yrittäjiä.

 

He haluavat rakentaa jotakin enemmän omannäköistä, pitää huolta itsestään ja ymmärtävät sen luovat vääjäämättä hyvää myös ympärilleen. He uskovat, ja kokevat, että vähemmän voi olla enemmän ja rentoudesta & lempeydestä käsin kaikki onnistuu helpommin ja tehokkaammin. He selvittävät, mitä haluavat ja kulkevat lempeästi unelmiaan kohti, nauttien matkasta.

 

Missioni on herätellä ihmisiä huomaamaan normaaliin elämään piiloutunut ihmeellisyys, ja olla parempia ihmisiä itsellemme. Sillä kun olemme parempia itsellemme, olemme parempia läheisillemme ja hyvä lähtee kiertoon. Lopulta maailmasta tulee vähän parempi paikka olla ja ymmärrämme kaiken ympärillämme olevan arvon. Arvostamme itseämme, ihmisiämme .. metsiämme, järviämme ja ravintoamme... Luomme parempaa maailmaa yksi sydän kerrallaan. ♡

 

Tältä sivulta löydät tärkeitä pointteja ja käytännön asioita, jotka auttavat Sinua matkallasi ja myös tällä sivulla seikkaillessa.

 

Jos mieleesi tulee kysymyksiä, voit laittaa minulle milloin tahansa viestiä. ♡♡

Jos tahdot tarttua toimeen heti, yksi täydellisimmistä lähtökohdista on tutustua hermostoosi, apuja siihen saat tästä maksuttomasta oppaasta.

Olen Maria

Aloitin oman kehoni ja mieleni tutkimusmatkan vuoden 2015 tienoilla, jolloin kivut ja suorituskeskeisyyden seuraukset alkoivat todenteolla repiä minua irti silloisesta elämäntyylistäni, jossa tein kaikkea varmuuden vuoksi, koska en yhtään tiennyt, mitä oikeasti halusin tehdä.

Irtauduin kaikesta ja lähdin pitkälle matkalle, jonka jälkeen en enää palannut normaaliin fysioterapeutin työhön. Päätin luoda jotain omaa. Enemmän "todellista" ja arvojeni mukaista. Halusin elämään lisää aikaa, mahdollisuuksia tutkia mieltäni ja hoitaa kehoani. Laittaa terveyteni etusijalle.

Yrittäjyys tarjosi minulle tähän mahdollisuuden(ja samalla kuorma-autokaupalla loistavaa materiaalia itseni tutkimiseen! :D).

Viimeisen kuuden vuoden aikana ympärilleni on rakentunut upea heimo ihmisiä: yksilövalmennuksiin, kokonaisvaltaiseen fysioterapiaan, retriiteille ja verkkokursseille, joiden avulla olen valmentanut ja ohjannut jo satoja ihmisiä kehon, mielen ja arjen tasapainoon ja elämän mielekkääseen kokemiseen.

Asun nyt Turun lähellä ja nautin yli kaiken luonnosta, metsistä ja yhteyden kokemisesta. Jos en olisi tällä alalla, olisin ehkä valokuvaaja tai yksityistilaisuuskokki! Yrittäjänä autan ihmisiäni ja kehittelen metodeitani kotoani käsin sekä toimitiloiltani Turunlinnan lähistöltä. 

Autan Sinua, joka haluat taas luottaa kehoosi, uskoa mielesi voimaan ja rakentaa omannäköistä elämää, ilman, että kalenterisi näyttää tikittävältä aikapommilta ja kehosi huutaa uupumistaan enää koskaan.

Olisitko kiinnostunut lukemaan koko tarinani? Huikkaa minulle vaikka sähköpostiin [email protected]!

Video Poster Image

"Tänään mukavia ahaa-elämyksiä. Mä saan sormenpäät maahan jalat yhdessä! Myös selän kiertoliike sujuu paremmin kun viime viikolla! Selän kipu tuntuu laantuneen 🤯"

 
-P

"Tykkäsin kovasti Marian tavasta keskustella ja nähdä ihminen kokonaisuutena. Yhden kerran jälkeen jo tuli olo, että ymmärsin mun kehon paremmin kuin aikaisemmin"

 
-Nimetön