Ota seuraava askeleesi kohti mielekkäämpää elämää

Ilmoittaudu Aamunuotioille, joissa fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja Maria Kaunismäki jakaa MAKSUTTOMASTI kaikki parhaat vinkit ja harjoitukset kohti kehosi, mielesi ja arkesi tasapainoa ja onnellista tulevaisuutta ~>

 

Lue osallistujien kommentteja alta! <3

Ilmoittaudu Aamunuotiolle tästä!

Nähdään pian! 🥰🔥

Mikäli jokin lähettämästäni materiaalista ei palvele Sinua, voit aina poistua postituslistalta :)

Rentoutta...

"Katsoin just sun kaksi viimeisintä aamunuotiota ja voi missä pumpulissa taas pyörinkään! Uskomattoman rento olo ja fasettilukkokin on edelleen parempi kuin muutama tunti sitten!"

Oivalluksia...

"Tein äsken Aamunuotion unelmatunne-harjoituksen. Mun unelmatunne on siis se rakkaus ja hyvän olon fiilis. En meinannut löytää sitä mun sisältä.Yhtäkkiä ihan tyhjästä tuli lämmin olo rintakehälle - siellä oli sellainen kirkas pallo. Menin sitä kohti ja yhtäkkiä olin sen sisällä! Tuntui, että kasvoin isommaksi - ihan tajuton fiilis!" 

Voimaa...

"Olit kanssani tänään tuolla hema-polilla rauta-tankkaus infuusiossa. Siellä meni tunti kivasti kun pistelin tämän sun aamunuotiovideon pyörimään ja jäin rauhalliseen hengitykseen. Keho oli tänään heikko, mutta mieli sitäkin vahvempi."

Suuntaa...

"Nyt on pakko laittaa viestiä. Katsoin eilisen nuotion tallenteen ja on ihan sanaton olo... Mulle alkaa pikkuhiljaa tulla sellainen olo, että kaikille mun elämäni vastoinkäymisille ym. viime vuosina on oikeasti syynsä.. - - ...matka oikeaan suuntaan on ehdottomasti alkanut!"