Maria on lempeä ja luotettava valmentaja ja fysioterapeutti, jonka ohjauksessa Sinun tai ryhmäsi on helppo rentoutua, pohtia ja oivaltaa. Maria on fysioterapeutti ja LCF Life Coach, jonka ansiosta vahva kokonaisvaltainen ihmisnäkemys antaa tilaa niin fyysisille kuin henkisille kysymyksille ja vastauksille – sekä niiden yhteyksien ymmärtämiselle.

Valmentajana Maria kysyy kysymyksiä, joilla saat tarkemman kuvan tilanteestasi, tavoitteistasi ja siitä, miten niitä kohti kuljetaan lempeästi ja varmasti. Mistä kannattaa lähteä, kun tavoitteena on hyvinvoiva (ja kivuton) keho, energinen mieli ja entistäkin mielekkäämpi arki?

Marialla on valmennus- ja fysioterapiavastaanotto Elämyspuun tiloissa ja hän ohjaa kehoa ja mieltä rauhoittavia ja tilan tuntua arkeen tuovia Bodycare-harjoituksia.


Fysioterapeutti AMK(3,5v laajuus, Valviran laillistama fysioterapeutti, 2015)
PhysioTrainer®(Fysioterapeuteille suunnattu PT -koulutus, 2016) 
Stecco Faskiamanipulaatio -koulutukset osa 1 ja 2 (2017-2018)
Olkanivelen ja rintarangan koulutuksia
Lantionpohjan koulutuksia
HAH -asentohuimaus koulutus (2017)

Valmentamo LCF Life Coach (2020)

NLP Practitioner (12/2021)

Muita lyhyempiä koulutuksia ja koulutuskokonaisuuksia.

Mielen vaikutus niin onnellisuuteen kuin kiputiloihin ja fyysiseen suoriutumiseenkin on mittaamaton. Pystymme vaikuttamaan mielemme kiemuroihin enemmän kuin uskomme. Tämä on suuri intohimoni juuri nyt, ja sitä opiskelen parhaillaan.

Asiakkaiden kommentteja:

”Marian kanssa tulee nopeasti tunne, ettei mikään aihe ole kielletty. Saan olla sitä, mitä olen ja puhua mistä haluan asioiden oikeilla nimillä.”

”Maria on jotenkin onnistunut sisäistämään todella suuren määrän tietoa, jota hän osaa jakaa kiehtovalla ja juuri oikealla tavalla vastaanottajalle. Inspiroivaa valmennusta, paljon hyviä kysymyksiä, ajatuksia ja töytäisyjä.”

mariakaunismaki.fi

maria@mariakaunismaki.fi

050 5147061

~~

Voit lukea lisää ajatuksiani Blogistani!

~~