Usko itseesi ja toteuta unelmasi! – mutta miten?

Ootko nähnyt nuo sanat jossakin – muuallakin kun tuossa otsikossa? ”Usko nyt vaan itseesi ja toteuta unelmasi yksi kerrallaan”?? Harvemmin kukaan kuitenkaan oikeasti kertoo konkreettisesti, mitä kannattaa tehdä, jotta itseluottamus vahvistuisi ja unelmat tuntuisivat todella saavutettavilta!

Mitä siis tehdä, jotta uskot enemmän itseesi ja unelmiisi?

Syy sille, miksi tähän kysymykseen on vaikeaa antaa yhtä vastausta johtuu siitä, että se on meille kaikille hieman erilainen – juuri Sinulle juuri Sinun näköinen. Sinulla on omat uniikit vahvuutesi ja kehityskohteesi. Avaan asiaa lisää, koska kyllä – joka tapauksessa on tiettyjä raameja joiden mukaan voit kehittää itseluottamustasi sekä taitoasi toteuttaa unelmiasi!

TÄSSÄ tekstissä kerron lisää siitä, miten voit opettaa mielesi ajattelemaan jostakin asiasta kuin tähän asti. Erittäin hyödyllinen taito, jota ilman en olisi itse saavuttanut unelmiani!

Tutki ainakin näitä matkalla kohti itseluottamusta ja uskoa unelmiisi:

Tunne itsesi

Tutustu siihen, missä olet hyvä. Pääseekö potentiaalisi esiin? Pidä huolta, että teet asioita, joista todella välität. Ja tutki tätä tarkasti. Tosi usein teemme asioita, joista kuvittelemme pitävämme, mutta kun oikein kysymme itseltämme ”tuottaako tämä minulle iloa”, saattaa vastaus hämmentää. 

Vie itseäsi parempiin tunnetiloihin ja tarjoile itsellesi aikaa omassa seurassasi. Usein matka sisälle lähtee siitä, että ulkoinen hälinä (ihmiset, työ, vaatimukset, ympäristö) hiljenee. Kun löydät yhteyden itseesi, löydät elämääsi lisää sisältöä, joka palvelee Sinua ja alat kulkea kohti unelmiasi kuin automaattisesti.

Jos haluat hypätä mukaan itsesi tutkimisen matkalle, pääset mukaan loppuvuodeksi verkkokurssialustalle pilottivuoden alehinnalla tästä.

Korosta vahvuuksiasi

Tiedät jotakin, minkä osaat taitavasti! Kuinka paljon teet sitä, missä olet hyvä? Voitko lisätä elämääsi niiden asioiden tekemistä, joissa loistat?

Joskus on päiviä, jolloin omat kohokohdat eivät pääse esiin. Silloin suosittelen kuuntelemaan hyvän biisin ja kirjoittamaan paperille, missä olet onnistunut. Asioita on kyllä, Sinun pitää vain ohjelmoida mielesi huomaamaan ne.

Tutustu kehityskohteisiisi

Liian usein painamme alas niitä asioita, joissa haluaisimme kehittyä. Häpeä estää meitä kokeilemasta asioita tai puhumasta auki sitä, mikä mieltämme hiertää. 

Aloita pienistä asioista tai tuntemattomammista ihmisistä. Avaa ajatuksiasi. Palkkaa valmentaja tai tee kirjoitusharjoituksia. Kun tulet tietoiseksi ja alat tuoda itsellesi esiin asioita, aukeaa Sinulle mahdollisuus kehittyä. 

Todella usein entisistä kehityskohteistasi tulee tulevaisuutesi vahvuuksia! (Mitä yksityisempi, sitä yleisempi – Sinussa on lahja muille samojen asioiden kanssa harjoitteleville!)

Kun tutustut siihen, kuka todella olet, käytät lahjojasi ja eheytät haavojasi, sun itseluottamus vahvistuu hetki hetkeltä. Kaiken kauneus piilee siis prosessissa.

Jos itsesi kehittäminen henkisesti, fyysisesti tai arkeasi tasapainottaaksesi kiinnostaa… Ja oman mielesi ohjelmoiminen Sinua ja unelmiasi palvelevammaksi tuntuisi mainiolta… Tule mukaan maksuttomille Aamunuotioille joka perjantai klo 9:00 verkon välityksellä! Mukaan TÄSTÄ. Nähdään 🙂

Rakkain terkuin, Maria

Maria laiturilla
Tämä kuva on neljän vuoden takaa siltä sunnuntailta, jolloin päätin, että mun suuntani muuttuu. Ja se muuttui.