Fysioterapia

Vastaanotollani hoidan ja ohjaan aina ihmistä, älyttömän taitavaa ja pitkälle kehittynyttä ”lihapakettia”, joka pitää sisällään monimuotoisen ja yksilöllisen mielen, sielun ja toimintamallit. Pienikin kolotus tai virheasento jonka olet havainnut, on syy hakeutua luokseni. Toimimalla viisaasti etukäteen, voit ehkäistä monta vaivaa ja säästyä turhilta kustannuksilta ja harmeilta tulevaisuudessa

Vastaanottokäynnin pituus valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden, aika voi vaihdella puolesta tunnista aina noin pariin tuntiin per kerta.

Ensimmäisellä kerralla käyntiin kannattaa varata noin tunti.

Fysioterapia 45 min

Fysioterapia 60 min

LUE LISÄÄ!

~~

Henkilökohtainen valmennus / Personal Training

Jos tavoitteenasi on energisempi olo, itsevarmempi minä, hoikempi keho tai voimakkaampi olemus, voin auttaa Sinua kohti tavoitteitasi!

Koska henkilökemioilla on aina suuri merkitys elämänatapamuutosprojekteissa, haluan aina keskustella kanssasi puhelimessa ennen yhteistyön aloittamista. Jätä siis yhteydenottopyyntö, ja soitan Sinulle pian. Varmistetaan, että olemme hyvä tiimi ja aloitetaan matka kohti kivuttomampaa, iloisempaa ja onnellisempaa Sinua!

Valmennukset toteutuvat 1kk – 12kk paketteina, joihin kuuluu aina räätälöity määrä tapaamisia (keskustelu, treeni, liikkuvuusharjoittelu, ulkoilu…), ravinto-ohjausta puhelinkeskusteluja ja sähköpostitukea.

LUE LISÄÄ!

~~

Luennot/ työpajat

Huoneen edessä – tai jossain huoneessa ihmisten joukossa – istuu nuori nainen villasukissa ja puhuu rauhallisesti siitä, miten hengitys vaikuttaa hyvinvointiin. Hetken päästä se hyppii pöydällä ja kertoo hengästyneenä, mistä ilo liikkumiseen löytyy ja miten liikkuvuusharjoittelustakin tehdään ihanaa ja asia, jota odotetaan. – Se olen minä – tai näin minut on joskus kuvailtu…

Puhuessa ja työpajoja pitäessä olen aina vahvasti läsnä ja osallistan kuuntelijoita tiiviisti kommunikoiden. Kommunikaatio luo myös jokaisesta hetkestä yksilöllisen ja ryhmälle räätälöidyn.

Usein puhun tai vedän työpajoja villasukissa ja joskus istun pöydällä, Sinäkin saat olla, miten haluat, se on mukavaa.

Ihminen on onnellinen villasukat jalassa, eikö? Villasukkahommia.

LUE LISÄÄ!

~~

Hyvinvointiviikonloput

Tauko arjesta ja elektroniikasta, aikaa Sinulle, kehollesi ja rauhoittumiselle. Rentoudumme Yläneen luonnonkauniissa ja rauhoittavissa mökkimaisemissa.

Voit unohtaa roolit ja keskittyä siihen, mikä juuri Sinusta tuntuu hyvältä, juuri tässä hetkessä. Tarjolla on aktiviteetteja, joihin osallistut siinä määrin, kuin haluat – tai sitten vaikka nukut.

Naisten viikonloppu 20.-21.7.2019
Miesten viikonloppu 24.-25.8.2019

Viikonlopun herkkujen raaka-aineet hankitaan lähituottajilta, mikäli olet Pöytyän alueen tai lähialueiden maanviljelijä tai tunnet jonkun, joka haluaisi olla yhteistyössä, otathan yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse!

LUE LISÄÄ!

~~

Bodycare

Fysioterapieutin ja psyykkisen valmentajan osaamisen yhdistävä hyvinvointitunti Sinulle, joka kaipaat kehon ja mielen yhteyttä sekä rauhaa ja taitoa kuunnella kehosi viestejä ja vastata niihin viisaasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Bodycare -tuotteesta. Lue lisää täältä!

~~

Unelmahommissa -unelmakarttakurssit

Haluaisitko lähteä matkalle? Vaihtaa työpaikkaa? Pudottaa painoa tai kasvattaa lihasta? Päästä eroon kivusta tai olla liikkuvampi? Tai jotain ihan muuta?

Kaikki lähtee tavoitteista. Unelmahommissa -kurssin anti Sinulle on ohjata Sinua kohti unelmien ja tavoitteiden hahmottamista, suunnittelua ja käytännön toteutumista.

Unelmahommissa -unelmakarttakurssit sopivat niin työyhteisöille kuin kaveriporukoillekin, tilaa omasi ja räätälöidään juuri teidän näköisenne tapa toteuttaa hurjimmatkin unelmanne!

LUE LISÄÄ!

~~~

~~

Olet itse kehosi paras asiantuntija, minun tehtäväni on yhdistellä kertomiasi asioita ja ehdottaa Sinulle, mitä Sinä voisit tehdä oman olosi kohenemiseksi!

Jätä yhteydenottopyyntö!

~

Sinä olet itsesi sekä kehosi paras asiantuntija. Sinun tehtäväsi on kuunnella kehoasi ja mieltäsi ja kertoa siitä tarvittaessa minulle ja muille.
Minä olen opiskellut ihmistä, erityisesti liikettä, liikkumista, kehoa ja sen toimintaa eri tilanteissa ja ympäristöissä. Olen saanut myös kokea paljon ja olen päässyt itse yhdistelemään kehon ja mielen silmukoita. Minun tehtäväni on jakaa tätä kaikkea keräämääni tietoa mahdollisimman monelle ja mahdollisimman hyödyllisessä muodossa.
Haluan auttaa Sinua siinä, missä koet tarvitsevasi ohjausta. Autan ja ohjaan niin paljon kuin osaan, ja jos työkaluni loppuvat kesken, kollegoiden työkalupakista löytyy äärettömästi suosittelemisen arvioisia työkaluja. Ollaan yhteyksissä!