Näin voit muuttaa ajatteluasi, tunteitasi ja toimintaasi

Ihminen ei ole yhtä kuin ajatuksensa. Sinäkin voit huomata ja myös muuttaa ajatteluasi.

Tämä on ensimmäinen oivallus, jonka voit tehdä, ja joka avaa Sinulle ovet ajattelusi (ja koko elämäsi) muuttamiseen. Voit ajatella asian näin: ”jos minä olisin ajatukseni, kuka silloin olisi se, joka huomaisi, että ajattelen?”. 

Ajatus-tunne-toiminta

Ajatusten tunnistaminen on oleellista, sillä ajatus luo tunteesi ja tunteesi luovat toimintasi. Kyseessä on AJATUS-TUNNE-TOIMINTA-ketju, joka toimii kaikkiin suuntiin. Toisin sanoen toimintasi luo myöskin jonkinlaista tunnetta, ja tietystä tunteesta käsin Sinulla on pääsy tietynlaisiin ajatuksiin. Surullisena ei yleensä tule mieleen lähteä bileisiin, eikö? Ja toisaalta superiloisena lomamatkallasi et edes muista murehtia mitään.

Ajatuksiin tutustumisen voit aloittaa siitä, että koitat muutaman kerran päivän aikana huomata, mitä ajattelet? Minkä sävyistä tuo ajattelu on? Alota tästä. Tänään. Nyt. Ja illalla olet jo kokenut.

Sinun on mahdollista vaikuttaa kaikkiin ajatus-tunne-toiminta-ketjun vaiheisiin. Ja mihin tahansa vaikuttamalla kaikki muutkin lähtevän muuttumaan. Liian moni ajattelee, että tunteet vaan tulevat ja olemme niiden ”uhreja”. Tämä ei suinkaan pidä paikkaansa, vaan todella monilla keinoilla voimme vaikuttaa suoraan tunteidemme syntyjuurille. Tästä varmasti kaikille tuttuna esimerkkinä musiikki. Ajattele, miten suuria tunteita musiikki luo! Musiikin avulla voit herätellä itsessäsi tunteita, joita juuri nyt kaipaisit elämääsi.

Ja vielä ei edes puhuttu toiminnan mahdollisuuksista. 

Ajattelun, tunteiden ja toiminnan muuttaminen

Jos tämä kaikki on jo päivänselvää, Sinua alkaa varmasti kiinnostaa keinot, joilla voit muuttaa ajatuksiasi, tunteitasi tai toimintaasi. Tekniikoita on – kuten mainittu –  paljon, ja ne ovat tosi toimivia. Ne pitää vain tunnistaa ja oppia. Erityisesti alkumatkalla ohjaus ja jo kokeneempi harjoittelija ovat arvokkaita apuja.

Jos mielen toiminta, muokkaaminen ja tunne- sekä toimintataitojen valmennus kiinnostaa enemmän, tule mukaan valmennuksen maksuttomiin tutustumisiltoihin Turkuun!

Lisätietoa täältähttps://www.facebook.com/events/2295725187250144

Jos haluat jutella valmennuksen mahdollisuuksista Sinun matkallasi, lähetä mulle sähköpostia maria@mariakaunismaki.fi, ja jätä puhelinnumerosi, niin sovitaan puhelu ihan kahdestaan.

Myös verkossa toteutuvilla Aamunuotioilla pääset oppimaan ja oivaltamaan lisää kehostasi, mielestäsi ja arjestasi. Ilmoittaudu maksuttomalle Aamunuotiolle tästä. Tallenne on maksuttomasti katsottavissasi viikonlopun ajan. Verkkokurssialustan jäsenillä on pääsy Aamunuotioarkistoon, kysele lisää, jos kiinnostaa.

Julkaisusarjan edelliset tekstit:

Voit lukea julkaisusarjan ensimmäisen osan (”heräsin ja totesin, ettei musta ole tähän) tästä!

Ja edellisen osan (tärkeintä on muuttaa ajattelusi, ei ympäristöäsi) tästä (tämä oli todella suosittu!)

~~~~~

Kiitä itseäsi, että annoit itsellesi tämä hetken Sinua palvelevan materiaalin parissa! Minäkin kiitän sinua, että luit tämän tekstin!

Nähdään pian, terkuin, Maria

Maria laiturilla