Saavuta tavoitteesi lempeämmin ja vahvista uskoa kykyihisi

 Tiedät mitä pitäisi tehdä, mutta et saa aikaiseksi? Innostut, aloitat ja hetken päästä huomaat palanneesi vanhaan, toimimattomaan tapaasi?

Unohda raskas ja kuluttava puskeminen. Valitse toisenlainen tie. Löydä ja ota käyttöösi lempeämpi, uudenaikainen, itsetuntemukseen perustuva ja tunntetaitoja ymmärtävä muutosmalli, jolla minä ja kymmenet asiakkaani ovat kulkeneet tavoitteisiinsa.

Saavuta tavoitteesi lempeämmin ja vahvista uskoa kykyihisi

 Tiedät mitä pitäisi tehdä, mutta et saa aikaiseksi? Innostut, aloitat ja hetken päästä huomaat palanneesi vanhaan, toimimattomaan tapaasi?

Unohda raskas ja kuluttava puskeminen. Valitse toisenlainen tie. Löydä ja ota käyttöösi lempeämpi, uudenaikainen, itsetuntemukseen perustuva ja tunntetaitoja ymmärtävä muutosmalli, jolla minä ja kymmenet asiakkaani ovat kulkeneet tavoitteisiinsa.

 

Löydä itsesi ja unelmasi stressin sekasopasta

Unelmissa liikkua enemmän, itseäsi palvelevasti? Löytää rauha kiireen keskeltä? Laittaa kalenterisi tasapainoon? Kulkea tavoitteeseen uupumisesta toipuessa/jälkeen?

=> Muutoksen kaava on samanlainen, olipa kyse mistä tahansa elämänalueesta. 

Ehkä ajattelet, et oot jo kokeillut kaikkea? Tällainen olo tulee varmasti jokaiselle, joka painii pidempään saman asian kanssa.

Haparoivista yrityksistä toisiin poukkoileminen ei lopulta vie mihinkään, paitsi itseluottamuksesi rapistumiseen ja todelliseen väsymiseen.

Lopulta kyse ei ole siitä, mitä teemme vaan siitä, miten ja missä tunnetilassa asiat teemme. Ja miten osaamme rakentaa jatkuvaa toimintaa niin, että huomaamme muutokset ja jatkamme kulkemista myös haastavamman hetken aikana.

Et tarvitse kuin muutaman oikean askelen ja oivalluksen siitä, että kaikki tarvittava; kaikki taidot ja voimavarat ovat jo käytössäsi eikä Sinun tarvitse muuta, kuin löytää ne.

Tällä kurssilla kuljet selkeän polun, joka ohjaa Sinut näiden oivallusten luo, löytämään oman muutosmallisi. Samalla kuorit turhat epäluulot ja väärät tavat ja uskomukset asioiden muuttumisesta pois tieltä. Ei pelkkää oppia, ei vain ymmärrystä tai työkalupakkia. Muutosmatka on MATKA, jonka KOET. Samalla opit itsellesi oikeat keinot, joita voit soveltaa jatkossa muihinkin elämäsi osa-alueisiin.

Selkeys rakentaa rauhallista inspiraatiota elämään

 

Mitä mahdollisuuksia oman toiminnan taitava ohjaaminen ja kehon, mielen sekä arjen tasapainon löytyminen elämääsi tuo?

 • Alat saada enemmän ideoita ja mahdollisuuksia toteuttaa itsellesi tärkeitä asioita hyvinvoivasti
 • Ymmärrät, että voit voida hyvin ja kokea iloa, vaikka et juuri nyt tietäisi mitä haluat tai minkä pitäisi muuttua – huomaat myös saavasi vastauksia näihinkin kysymyksiin (itseltäsi)
 • Opit luomaan muutokselle mahdollisuudet, vaikka aikaisemmin olisi tuntunut, ettei Sinulla ole aikaa
 • Opit kurssilla 5 tapaa joilla voit tehdä muutoksesta motivoivan (mietipä tätä voimavarana elämässä…)
 • Sovellat useampaa eri tapaa muotoilla tavoitteita mielessäsi niin, että ne palvelevat Sinun motivaatiostrategioitasi ja näin saat todellisia tuloksia nopeammin
 •  Ymmärrät, mitä Sinun kannattaa tehdä, jos toimeen tarttuminen tuntuu haastavalta
 • Rakennat rutiineja taitavammin, kun ymmärrät, miten prosessi kohdallasi toimii
 • Et koe lamaannuttavia epäonnistumisen kokemuksia, kun ymmärrät muutoksen mekanismit ja onnistumisen kokemukset ovat mielessäsi voimakkaammin

12 viikon matkan askelet

Tutkimusten mukaan uuden tavan omaksumiseen menee noin 90 päivää. Suunnitelman tekeminen lisää mahdollisuuksia onnistua. Tilivelvollisuus/ kanssakulkija(t) lisäävät onnistumisen mahdollisuuksia entisestään jopa 70%.

Kun tiedät, mitä teet, aikaa ei kulu ei-toimiviin yrityksiin. Kurssin harjoituksiin kuluu vain muutamia minuutteja päivässä, keskimäärin 5-20 minuuttia. Eikä matkasi katkea, vaikka joku päivä jäisi välistä. Kyse ei ole ajasta tai suorituksista, vaan tunteesta ja suunnasta.

Kurssilaisena saat:

 • 12 viikon ohjatun ja tarkkaan suunnitellun matkan
 • vko 1-8 uuden valmennuksen joka viikko (n. 15min + harjoitteet, muutama minuutti päivässä)
 • vko 9-12 soveltamisvaiheen muistutukset ja ajtko-ohjeet
 • Nopeasti käyttöönotettavia äänitteitä ja muistutuspätkiä (mm. 2minuutin muistutusmeditaatiot aamuun, iltaan ja tarvittaviin hetkiin päivän aikana), joiden avulla muutoksesi vahvistuu ja neurologiasi päivittyy.
 • Mielikuvaharjoituksia, joiden avulla ohjelmoit alitajuntasi vahvasti ja miellyttävästi kohti unelmaasi.
 • Ohjeita siihen, millä luot oppimastasi tavan joka rakentuu helposti 3kk opettelujakson sekä siitä eteenpäin vieden Sinua kohti unelmiasi. 
 • Keinoja ylittää ja sivuuttaa se hetki, jossa aina aikaisemmin olisit lopettanut tai unohtanut mitä kohti olet menossa
 • Materiaalit ovat käytössäsi 4kk aloituspäivästäsi, eli kiirettä ei ole, mutta kurssi tulee tehtyä, kun se ei loju auki koneellasi vuosikausia

 

Valmennuksen aikana tavoitteesi huomioidaan useasta eri näkökulmasta tavalla, joka maksimoi tavoitteesi toteutumisen, kun teet harjoitteet ja katsot videot.

Merkityksellisintä ei olekaan tavoite, vaan tunnetila, jossa tavoitteeseesi kuljet. Ja syvempi ymmärrys siitä, mitä itse asiassa haluat tavoitteeltasi.

Kurssi yhteydessä Sinulla on myös mahdollisuus kevyeen yksilövalmennukseen, mikäli olet kiinnostunut.

Rauhaa ja rentoutta, selkeitä toimintamalleja, joilla ohjaat itsesi jatkossakin takaisin onnistumisen tielle, jos lamaannus tai yliyrittäminen uhkaa.

 "Mulla oli vaikeeta syödä riittävästi ja siksi uupuminen iski aina vähän väliä. Tän kurssin opeilla lähdin minimaalisesta asiasta, joka oli silloin vesilasillisen juominen aamulla. En edelleenkään järjellä osaa täysin selittää, miten se on mahdollista, mut tuon kautta jotenkin aukesi uudenlaista intoa ruokapuoleen. Koska aamulla oli hyvä rutiini, se jotenkin laajeni myös lounaaseen ja iltaruokaan. Sain muutaman tarvitun lisäkilonkin ja energiatasot kasvoivat huimasti."

Otat voimavarasi ja taitosi käyttöösi ja käytät mieltäsi ja tunteistasi taitavasti työkaluina toimintasi ohjaamisessa. Ei siis enää jumittumista tai saamattomuutta!  

"Tiesin, minkä verran olisi hyvä liikkua ja minkälainen treeni sopisi just mulle, joka olin silloin aika kiireinen ja kuormittunut. En kuitenkaan päässyt toteutukseen asti, koska aina tuntui olevan jotakin tärkeämpää. Ensimmäinen oivallus oli, että meen ulos, vaikka menisin sinne vain 5 minuutiksi. Tai vaikka vaan viemään roskat. Aika usein kävi niin, että olinkin ulkona kauemmin ja aloin jotenkin nauttia siitä enemmän. En enää merkinnytkään treenejä kalenteriin etukäteen - vaan itse asiassa treenin jälkeen, ja jotenkin nurinkurisesti, just silloin liikunta alkoi tuntua mukavalta."

Rakennat taidon, jota kukaan ei Sinulta sen oivallettuasi voi viedä pois. Se on apunasi koko loppuelämäsi. Muutosmallisi.

"Olin ollut uupunut jo monta kertaa, tai pitkään, miten sen nyt ottaa. Olin jo tunnistanutkin, että tietynlaiset vaiheet seuraa toisiaan, kunnes olin aina uudelleen ja uudelleen hajoamispisteessä. Joka kerta vähän kevyemmin, mut kuitenkin. Tämän kurssin lyhyillä harjoituksilla opin tunnistamaan tilanteen aikaisemmin. Ja mm. "unelmatunne"- ja "aikanaja unelmatilanteeseen"-harjoituksilla pääsin muistuttamaan hermostoa siitä palvelevasta olotilasta, johon halusin. Se ihan oikeasti auttoi motivaation kanssa ja uskoin itseeni enemmän. Edelleen ollaan matkalla ja luottamus on mukana, kun tietää, mitä milloinkin kannattaa tehdä oman mielensä kanssa."

Lähde mukaan 15.11.2023 mennessä tarjoushintaan 129€

Normaalihinta 149€

00

PÄIVÄÄ

00

H

00

MIN

00

SEK

Maksa ja aloita kurssi tästä

Muutosmatkalla opit ja sovellat:

 

 • Millä tavalla muotoilet tavoitteesi niin, että ne sisältävät onnistumisen kokemuksen?
 • Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun lähtee tietoisesti kulkemaan kohti tavoitetta/ unelmaa?
 • Miten luot muutokselle mahdollisuudet?
 • Miten Sinun kannattaa muuttaa suhtautumistasi muutoksen tekemiseen? 
 • Mitä voit tehdä, että muutos olisi helpompaa ja houkutteleva ja motivoiva?
 • Mikä tehtävä muistilla on muutoksessa ja miten sitä käytetään hyödyksi?
 • Miten tavoitetta kannattaa muotoilla ja mitä eroa on sanallisessa ja kehon tason kokemuksessa?
 • Kenelle kannattaa puhua tavoitteesta? Kenelle ei kannata puhua?
 • Mistä kannattaa hakea tukea muutokseen?
 • Minkälaiselta ihmiseltä/ taholta kaipaat apua/ tukea tai kaipaatko?
 • Miksi aamu ja ilta ovat merkittäviä asioita muutoksessa ja miten hyödyntää niitä?
 • Miten todella huomaat, että jotakin tapahtuu?!
 • Miten rutiinit vaikuttavat muutokseen?
 • Mikä on tunteiden rooli tässä kaikessa?

Opetat mieltäsi ja käytät tunteitasi viisaasti 

Valmennuksen koettuasi ymmärrät, miksi haluat mitä haluat. Tämä vaikuttaa radikaalisti motivaatioosi. Tiedät myös,, mitä tehdä ajatustesi ja tunteidesi kanssa – ohjaat niitä taitavasti ja vältyt ikävien tunteiden lamaannuttavalta puolelta. Löydät viestit haastavienkin tilanteiden takaa ja opit olemaan kiitollinen kulloinkin vallitsevasta tilanteesta. Kiitollisuus on toinen iso avain motivaatioon ja onnistumiseen.

Alat uskoa, että unelmasi todella toteutuvat ja uskoessasi tähän, alat toimia sen mukaisesti. Tutustut omaan motivaatiostrategiaasi taustalla ja luot oman Muutosmallisi.

Koet kurssin aikana pikkuhiljaa kasvavia onnistumisen kokemuksia, jotka ohjaavat Sinua toimimaan itseäsi palvelevasti ja viemään Sinua tämänhetkisen unelmasi jälkeen kohti muitakin tavoitteitasi. Kaiken hedelmällisenä maaperänä on omien tunteidesi ohjaaminen ja positiivisten tunteiden sekä ns. ”hyvän fiiliksen” syntymekanismin ymmärtäminen Sinun kohdallasi yksilöllisesti sekä sen valjastaminen käyttöösi.

Muutosmatka Unelmiin- valmennus toimii Sinulle, jos kaipaat elämääsi merkityksellisyyden tunnetta ja iloa tai olet valmis jättämään arjen ankeuden ja suorittamisen taaksesi ja valitsemaan antoisamman, rennomman ja inspiroivamman elämän!

Valjastat mielesi uskomaan unelmiisi

Muutosmatkalla rakennat oman mallisi toteuttaa itsellesi onnistuneita muutoksia. Selkeytät tavoitteitasi – mihin oletkaan menossa ja mitä se Sinulle antaa? Pohdit, mikä on riittävästi ja miten suhtaudut viisaasti odottamattomiin asianhaaroihin?

Muutosmatkalla valjastetaan muutos osaksi arkeasi, jolloin se tapahtuu helpommin. Luot mahdollisuudet muutokselle, hedelmällisen maaperän, johon kylvämällä asiat nyt vaan tapahtuvat helpommin. Opit ymmärtämään ja ohjaamaan alitajuntaasi sekä hermostoasi niin, että sun ei enää tarvitse hakata päätä seinään, vaan ymmärrät, mistä kenkä on aiemmin painanut ja nyt voit hoitaa homman kuntoon. Ymmärrät myös ympäristön ja vuorokaudenaikojen hyödyntämisen muutoksessa hyvinvointisi hyväksi. Opit tunnetaitoja ja itsesi johtamisen taitoja. Kertaamisella ja jatkosuunnitelman laatimisella varmistat, että matka jatkuu myös valmennuksen päätyttyä.

Valmentajasi, matkaseurasi

”Kun keho, mieli ja arki asettuu tasapainoon, ei ässä nykyisessä ilmaisen tiedon ajassa ole mitään, mihin ihminen ei pystyisi. Kaikkien näiden tasapaino on jokaiselle mahdollista ja enemmän taito (eli siis opittavissa), kuin sattuman kauppaa. Uuvuin itse 25-vuotiaana ja päätin alkaa rakentaa merkityksellisempää, kivuttomampaa ja onnellisempaa elämää. Nyt 5 vuotta myöhemmin rakennan päiväni haluamallani tavalla, treenaan lempeästi hyvinvointi edellä ja mikä tärkeintä – otan elämän vastaan ilolla ja koen vahvaa tyytyväisyyden tunnetta suurimman osan päivistä. Voin siis sanoa olevani onnellinen.”

-Maria

 

Maria Kaunismäki on hyvinvointivalmentaja (LCF Life Coach, NLP Master, Physio Trainer) sekä fysioterapeutti, joka on ohjannut ihmisiä hyvinvoinnin polulla jo kymmenen vuoden ajan.

Hinta

Yleisesti yksittäinen aloitusvalmennus kanssani on tämän valmennuksen arvoinen. Tässä saat siis samalla rahalla 12 viikkoa valmennusta ja suuret oivallukset samalla hinnalla. Yksilöllisesti räätälöitynä vastaava kolmen kuukauden matkan arvo on sisällöistä ja laajuudesta riippuen 1500-3000€. Tämä valmennus kokonaisuudessaan on normaalihintaisena vain 149€.

Kertamaksun kortilla tehtyäsi saat heti sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan heti verkkokurssialustalle. Tunnukset ovat käytössäsi 4 kuukautta, jonka jälkeen saat myös mahdollisuuden jatkaa niin toivoessasi. Näin kuljet matkan suunnitellusti, mutta joustavasti, jokainen ajallaan ja Sinua selkeyteen ja rauhalliseen inspiraatioon ohjaten.

Lähtiessäsi mukaan nyt, Sinulla on mahdollisuus myös yksilölliseen kevyeen lisätukeen, mikäli olet tästä kiinnostunut, laitathan valmennuksen ostettuasi mulle sähköpostia [email protected], niin katsotaan yhdessä vaihtoehtoja! (Tutkimusten mukaan muutoksessa onnistumisen todennäköisyydet kasvavat entisestään 70%, kun matkaa tekee jonkun kanssa yhteistyönä).

Ostoksellasi on 14 päivän tyytyväisyystakuu, saat siis rahasi täysimääräisesti takaisin, mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen. Tässä tapauksessa toivon myös lämpimästi palautetta, jotta tiedän, mitä voisin tehdä toisin.

Verkkokurssialustaa voit käyttää sekä tietokoneella selaimessa että puhelimeen ladattavana appina (Kajabi).

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, laita viestiä suoraan mulle sähköpostiin: [email protected]

Lähde mukaan 15.11.2023 mennessä tarjoushintaan 129€

Normaalihinta 149€

00

PÄIVÄÄ

00

H

00

MIN

00

SEK

Maksa ja aloita kurssi tästä!

Kurssilaisten kokemuksia ja ajatuksia: 

”Melkein kolme kuukautta valmennuksen alkamisen jälkeen voin sanoa, että todellakin huomaan muutoksen – ja se tuntuu leviävän elämän osa-alueelta toiselle!”

 ” Eilen käytiin kahvilla ja syömässä. Kysäsin että miltä mä vaikutin, ku tuntuu paremmalta. Sain vastaukseksi: Huoleton.. hyväntuulinen.. Vaikutit sille et mikä vaan on mahdollista.. 🤩”

” Äänitteet olivat kivoja videoiden lisäksi. Videot oli sopivan lyhyitä, jolloin niihin oli helppo tarttua.”

” Muutosvalmennuksen materiaalit olivat sopivan pituisia ja siksi helposti toteutettavissa. Sisältö sai myös pohtimaan omaa toimintaa ja antoi aina buustia omalle prosessille.”

” Muutosvalmennus oli jaettu sopivan pituisiin kokonaisuuksiin, jotta asioita ehti myös miettiä, eikä tietoa tullut liikaa. Kurssi sopi hyvin oman elämän, mutta myös olisi sopinut työelämänkin näkökulmasta muutosprosessiin. Näin kurssilla monia vaihtoehtoja ja se mahdollisti osallistujille kovinkin erilaisia taustoja ja unelmia.”

” Muutos; Kurssi arvosana 🌲/5 eli tosi tosi ihana. Sisältö oli hyvää ja voimaannuttavaa.”

Haluaisin, mutta...

"... pelkään, että ei jää aikaa kurssille"

 => osat ovat lyhyitä ja mahtuvat kiireiseenkin arkeen. Jos todella tahdot tavoitteeseesi, nyt on aika laittaa nämä minuutit syrjään itseäsi varten. Tee se nyt. Sulje vaikka puhelin, lakkaa plärääminen ja tartu unelmaasi.

"...rutiinien muodostaminen on mulle hankalaa, en ehkä pysy mukana..."

=> tämä kurssi on nimenomaan rutiinien uudenlaisen muodostamisen kurssi. Tämä on siis juuri Sinulle tehty, jos olet aina kokenut rutiinien muodostamisen haastavaksi.

"...oon ihan tyytyväinen, jos en ajattele asiaa enempää, mutta sitten syvemmällä..."

 => just näin, jos syvä kaipuu johonkin erilaiseen kalvaa, on aika ottaa oma elämä tarkasteluun, ja tämä kurssi on ihana, lempeä mutta toimiva apuväline juuri siihen.

"...on vaan jotenkin ontto olo, en tiedä minkä pitäis muuttua, mut jotain täytyy muuttua..."

=> kurssilla voit hyvin aloittaa, vaikkei selkeää suuntaa vielä ole. Koko kurssi perustuu uudenlaiseen tapaan kulkea kohti asioita. Positiivisten tunteiden herättely tulee ohjaamaan ajatustasi hedelmälliseen suuntaan ja ideoita herää varmasti.

 💚

Kehomme ja mielemme pysyy ennemmin tutussa turvallisessa vankilassa, kuin astuu uuteen, tuntemattomaan vapauteen.

Siksi se keksii edellisen kaltaisia tekosyitä unohtaa unelmat ja tyytyä keskinkertaisuuteen - jopa ikävään olotilaan. 

Älä tyydy keskinkertaiseen kuraan. Elämä voi olla niin paljon enemmän! Uskallan useamman vuoden asiakkaitani seurattuani sanoa, että se panostus, jonka laitat itseesi... Se on panostus jota vielä joskus pidät elämäsi parhaana! 

Sinussa on kaikki voimavarat mihin tahansa muutokseen. Niinpä, tältä kurssilta saat työkalut, ja matkasi on jo alkanut. 

 

Lähde mukaan 15.11.2023 mennessä tarjoushintaan 129€

Normaalihinta 149€

00

PÄIVÄÄ

00

H

00

MIN

00

SEK

Maksa ja aloita kurssi tästä

Vielä mietit?

Ymmärrän, joskus päätös on vaikeaa. Lopulta Sinussa on aina viisaus, tehdä juuri oikea päätös. Luota siihen, ystävä ♥️

Jotta aloittamisesi kynnys madaltuisi alimmilleen, lisäsin kurssille 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun.

Ei siis stressiä, raha ei mene hukkaan, vaikka mitä kävisi. 

Jos Sinulle jäi kysyttävää, laita mulle viesti [email protected], niin soitellaan vaikka :) 

Mukaan tästä!