Teidätkö mitä?

Mulla on Unelma. Mä uskon, että meillä kaikilla on jotain. Mä oon tehnyt mun Unelmasta itselleni yrityksen.
 
Mun unelmani on auttaa Sua voimaan paremmin. En pysty selittämään sitä iloa ja täyttymystä, jota koen, kun saan olla mukana ihmisen oivaltaessa jotain suurta. Käsittämättömän upea on se tunne, jonka koen kun saan soiton tai viestin ”tiedätkö, uskomatonta, mutta tämä meni nyt paljon paremmin kuin uskoin olevan edes mahdollista!”
Mun yrityksellä ei ole koskaan mennyt huonosti.
Nyt mun ryhmämuotoiset tapahtumat kaipaavat kuitenkin kipeästi lisää jengiä tarjotakseen tätä kaikkea ihanaa myös tulevaisuudessa. Enkä mä tokikaan ole ainoa. Valmennan yrittäjiä, heidän arkea ja yrittäjän hyvinvointia – monella on juuri nyt tämä haaste.
 
Ja monet tarvitsevat arkeensa kohtaamisia, yhdessä tekemistä. Joten nyt. Mennään ja tehdään. ❤️🔥
 
Mun kanssa pääset helpoiten nauttimaan elämästä ryhmissä joka viikko Bodycare tuntien merkeissä
Ma klo 11:30 ja klo 18:30 @ Pure MOVE (kuva Moven kuvauksista!)
Ke klo 17:30 @ Elämyspuu
 
Keväällä on tulossa myös yksi mun suurimmista UNELMIEN TÄYTTYMYKSISTÄ.🔥 Tää on sitä, mitä mä haluan tehdä. Tää on se tapa, miten kaikkein tehokkaimmin voidaan muuttaa maailmaa.
 
Saattaa tuntua vähän isolta lupaukselta, mutta mun oma elämä muutui aikanaan yhden viikonlopun aikana. Silloin lähti käyntiin sellainen muutos, josta en ehkä koskaan voi olla tarpeeksi kiitollinen. Kiitos. Tiesin tosi nopeasti, että tämän mä haluan laittaa myös eteenpäin aikanaan. Nyt on se aika.❤️🙏
 
Mulla on suunniteltuna siis:

🙏Hyvinvointiheimon Rentoutumiretki lappiin Harrinivalle 31.3.-3.4.2022.

valle 31.3.-3.4.2022. Täällä on lisää tietoa tästä käsittämättömän upeasta mahdollisuudesta. Meille. https://harriniva.fi/hyvinvointia-jerisjarven-rannalla/

Ymmärrän myös, että kaikilla ei ole juuri nyt mahdollisuutta näihin erinäisiä resursseja vaativiin tapahtumiin. Siksi halusin myös tarjota jotakin täysin maksuttomasti.

Vajaa kuukausi sitten aloitin 🔥Heimolaisten Aamunuotiot, ne toteutuvat nyt joka perjantai klo 9:00 ja tällä hetkellä mukaan pääsee liittymällä sähköpostilistalle: Listalle tästä

Mulla on myös FB Ryhmä, johon olet tervetullut, jos teemat kiinnostavat. Etsi ”Hyvinvointiheimo” ja pyydä liittymistä.

Kiitos. Kiitos, että luit tänne asti.Kiitos, että olet! ❤️

Terkkuja, Maria


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder