Kyllä, voit opettaa itsesi ajattelemaan mistä tahansa asiasta toisin.

Kun päädyt tällaisen kysymyksen äärelle, olet jo vahvasti matkalla kohti muutosta.

Alat pikkuhiljaa ymmärtää, että se, mitä olet nyt on menneisyytesi ajatusten tuotosta. Ja se, mitä olet tulevaisuudessa, on nykyisten ajatustesi tulosta. On siis aika alkaa ohjaamaan omia ajatuksiaan tietoisesti. Valikoimaan, mikä palvelee ja mikä ei. 

Kaksi tapaa oppia, ja siis opettaa aivosi ajattelemaan uudella tavalla: 

1. Toistamalla asioita:

Aloitat pienistä asioista ja huomaat toistojen mukana tulevan muutoksen. Saat lisää inspiraatiota ja muutos voimistuu. Et enää ajattele asioista samalla tavalla kuin aikaisemmin. 

2. Koet muutoksen syvemmällä tasolla itsessäsi:

Tämä on vähän niinkuin oikoitie oppimiseen. Tietyllä tavalla muuttuneessa tajunnan tilassa, aivosi ottavat huomattavasti tehokkaammin vastaan tietoa ja ohjeita(si). Tämä voi tapahtua joskus itsestään (esim. onnettomuudet, elämän kriisitilanteet) tai voit tehdä sen tietoisesti esimerkiksi valmennuksessa tai itseksesikin!

Ajattelun muutos ei tapahdu kummassakaan tapauksessa puskien. Tarvitaan aina vähintään jonkin verran rentoutta ja luottamusta. Siksi tapanani onkin puhua keho, mielen ja arjen tasapainosta. Siitä, että elämässä on mahdollisuuksia huomata, mikä kaipaa muutosta ja mikä saa olla kuten on. 

Meissä kaikissa on kaikki voimavarat mihin tahansa muutokseen. 

Jos jotakin muistat, muista tuo viimeinen. Sinussakin on!

Jos tahdot tutustua lisää siihen, miten voit löytää rauhaa ja puskematta tekemistä, tutustu TÄHÄN tekstiini 🙂

Kun pääset kiinni siihen, miten mielesi toimii, avautuu Sinulle uusi maailma. Maailma ilman rajoituksia. Maailma täynnä mahdollisuuksia. Löydät tasapainoa arkeesi, et enää väsy töissä, kehosi voi paremmin ja mielesi iloitsee.

Jos olet valmis tälle matkalle, tutustu minuun tämän matkan oppaana. Valmentajana kysyn sulta ne kysymykset, joiden avulla löydät ne sun omat vastaukset itsestäsi. Tunnistat, mikä on oikea suunta ja alat kulkea vahvasti sitä kohti.

Tuu vaikka mukaan Aamunuotioille, ne on maksuttomia ja pääset näin tutustumaan enemmän mun tapaan ohjata 🙂 Esimerkiksi tällä viikolla Aamunuotiolla tutkitaan juuri tätä: Kuinka opettaa aivosi ajattelemaan uudella tavalla? -erittäin konkreettisesti.

TÄSTÄ Aamunuotioille

Löydät mut myös Instagramista: @maria.kaunismaki ja Youtubestakin löytyy jokunen video.

Ihanaa päivää, terkuin, Maria


1 kommentti

Usko itseesi ja toteuta unelmasi! - mutta miten? - Maria Kaunismäki & #183;6.6.2022 15:38

[…] TÄSSÄ tekstissä kerron lisää siitä, miten voit opettaa mielesi ajattelemaan jostakin asiasta kuin tähän asti. Erittäin hyödyllinen taito, jota ilman en olisi itse saavuttanut unelmiani! […]

Vastaa

Avatar placeholder