Tarjoa itsellesi mahdollisuus tasapainoon

Ohjaa itseäsi kehon, mielen ja arjen tasapainoon askel kerrallaan, pitkäjänteisesti, onnistumiset huomaten ja heimon tuesta nauttien - verkkoheimon jäsenenä helpommin ja rennommin.

Tarjoa itsellesi mahdollisuus tasapainoon

Ohjaa itseäsi kehon, mielen ja arjen tasapainoon askel kerrallaan, pitkäjänteisesti, onnistumiset huomaten ja heimon tuesta nauttien - verkkoheimon jäsenenä helpommin ja rennommin.

 

Aika rentoutua ja antaa itsesi oivaltaa se, mitä jo osaat 💙

Muistatko sellaisen hetken, jossa sait oivalluksen? 

Se oli todennäköisesti hetkessä jossa olit rentoutunut? Oivalluksella oli tilaa tulla mieleesi, tietoisuuteesi.

Sama pätee mielesi toimintaan, tunteisiisi ja kehoosi. Kun annat niille tilaa, ne viestivät kyllä, mitä Sinun kuuluu tehdä voidaksesi hyvin. 

Jos tahdot kokea rennomman kehon (kipujen lievittymisen ja helpon olon omissa nahoissa), rauhallisen mielen (ei enää ahdistusta tai hermoston epätasapainotiloja), vähemmän stressiä ja enemmän tilaa ja mahdollisuuksia sille, mikä elämässä on oikeasti sulle arvokasta... kannattaa jatkaa lukemista :)

Jotta sun aikaa ja energiaa säästyisi, oon rakentanut Hyvän olon Verkkoheimon jäsenyyden, jossa ohjaan Sua 15 vuoden ammattitaidolla ja parhailla, nykyaikaisilla tekniikoilla sun kehon, mielen ja arjen tasapainoon. Mä tiedän jo, mitkä asiat toimii kehon kireyksien rentouttamiseksi ja mielen mutkien suoristamiseksi - sun ei tarvitse opiskella sitä 15 vuotta, vaan saat tiedon, taidon ja oivallukset käyttöösi helpommin. 

Kyseessä ei ole koulutus tai raskas itsensä tutkimisen matka, vaan rentouttavaa itsesi äärelle pysähtymistä ja nautinnollisia rentoutumisharjoituksia - joiden ohella kuin itsestään opit itsellesi tarvittavat asiat ja saat käyttöösi kaikki ne tiedot ja taidot, jotka Sinulla on jo ennestään.

Kun teet oikeita asioita, saat helpommin parempia tuloksia 💙

"Aivan ihana harjoitus, tuli niin rentoutunut ja seesteinen olo ihan kuin olis lopuksi lepäillyt pilven päällä🤗 " -heimon jäsen

(ja tämän upean tunteen lisäksi opit tiedostamattasi oikeat keinot omaan palautumiseesi ja elinvoimaasi 💙)

 

Verkkoheimon jäsenenä:

 • pysähdyt säännöllisesti itsesi äärelle (kun olemme sopineet tsekkauspisteitä, palautat itsesi automaattisesti takaisin linjaan (rauhalliseen selkeyteen), vaikka olisitkin ollut ajautumassa väärään suuntaan - nyt et vaan ehdi sinne niin pitkälle, kun sinulla on sovittuna palautuspisteet)
 • saat ryhmän tuen, yhteyden kokemuksen, tsemppihenkeä ja lempeää kohtaamista
 • saat informatiiviset ja transformatiiviset valmennukset webinaarityyliin (mahdollisuus kysymyksille), jotka muodostavat kuukausittaisena tapana pitkäjänteisen sillan tulevaisuuden toiveisiisi ja tavoitteisiisi
 • saat fysioterapeutin suunnittelemat, kehoasi rentouttavat ja mieltäsi rauhoittavat lempeät ohjatut harjoitteet suunniteltuna ja kokonaisuuteen rakennettuna (lue lisää alta)

Sisältö

(Alempana lisää heimojäsenyydestä myös videona!

♡ Kuukauden teeman mukaisen (mini)harjoituksen joka kuukausi

 • Lyhyt (2-5min) ja helposti arkeen asettuva harjoite, jota toistat useasti pitääksesi mielesi ja alitajuntasi aktiivisena oikeille asioille/ suunnalle (mielen ohjelmoinnin harjoite, saattaa sisältää toisinaan lempeää liikettä)

♡ Kuukauden teeman mukaisen valmennuksen verkon välityksellä (webinaarihenkisesti, +mahdollisuus kysymyksiin), yleensä livenä, + tallenne joka tapauksessa 

 • Näissä ryhmävalmennuswebinaareissa avaan lyhyesti kuukauden teeman teorian ja teemme valmennusharjoitteita - siis todellisia oivalluksia luvassa. (Ei paineita tai pakkoa puhua ääneen tai avata edes kameraa, jos et halua.) 
 • Työkaluina valmennusharjoitteet: mm. ratkaisukeskeisyys, kognitiivinen käyttäytymistiede, positiivinen psykologia, NLP, hermoston ymmärrys ja ohjaus, keho-mieliyhteys & harjoitteet sekä fysioterapeuttiset & faskian toimintaan perustuvat tekniikat 

♡ Bodycare harjoituksen tai muun kehollisen harjoitustallenteen (n.45-75min) kuukausittain 

 • Lempeän liikkeen kautta hermostoa rauhoittava ja lihaskalvolinjoja (faskioita) availeva harjoitus pääasiassa lattiatasossa. Tarjoilen paljon variaatioivaihtoehtoja ja ohjaan tunnistamaan oman kehon tarpeita. Harjoitteet vahvistavat keho-mieliyhteyttä ja asiakkaiden palautteiden mukaan ovat tehokkaita kivunlievittäjiä. 

♡ Aamunuotioarkisto (bonus)

 • Useita eri teemoja käsitteleviä 15-30 minuutin mittaisia minivalmennuksia käytössäsi jäsenyytesi ajan

Kuukausittaiset teeman mukaiset harjoitteet ja ovat katsottavissasi aina vähintään kuukauden ajan niiden julkaisusta, jonka jälkeen ohjaamme fokuksen taas tietoisesti yhdessä kohti seuraavaa teemaa.  

Lisäksi saat jäsenhinnat kaikista muista valmennuksista ja kursseista, joista mahdollisesti kiinnostuisit jäsenyytesi aikana (+ tiedon näistä halutessasi ensimmäisten joukossa - laitathan viestiä, jos toivot näin!) 

∼∼

Nyt mukaan lähtiessäsi saat lisäksi käyttöösi Bodycare - kehonhoidon harjoitusarkiston (8 x 60 min) !!

∼∼

Kaikki toiminta tapahtuu verkossa ja vain kuukausittainen valmennuswebinaari on aikaan sidottu – jotta pysähtyisimme kaikki varmasti sopimamme mukaisesti kerran kuussa itsemme ja toistemme kanssa. 

Ohjaajasi on fysioterapeutti ja valmentaja, joten ohjeistus on ammattitaitoista, selkeää ja johdonmukaista sekä höystetty mieltäsi positiivisesti ohjaavilla sanavalinnoilla ja kannustavalla tyylillä. 

∼∼

Ollaan enemmän yhteydessä itseemme, ihmisiimme ja ympäristöömme. Keho, mieli ja arki tasapainossa 💕

Haluan mukaan! Miten?

Lähde mukaan

Lähde mukaan 22.5.2024 mennessä, niin saat 8 x 60min kehoa ja mieltä rauhoittavia Bodycare-harjoituksia käyttöösi koko jäsenyytesi ajaksi (arvo 99€)

Lähden mukaan 22.5. mennessä! -PAINA TÄSTÄ 💙

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Tämä heimo ohjaa Sinut rakentamaan tasapainosi:

 

 • Säännölliset pysähtymiset avaavat Sinulle ymmärrystä itsestäsi ja mahdollisuuden tiedostaa asioita ja muuttaa niitä halutessasi
 • Harjoitusten ja valmennusten kautta hermostosi alkaa tasapainottua ja mieleesi tulee tilaa
 • Alat kokea onnistumisia, joka lisää motivaatiota ja voimaannuttaa Sinua kaikilla elämän osa-alueilla
 • Kun stressitasosi alkavat laskea, alat nähdä ympärilläsi enemmän mahdollisuuksia
 • Etsit ja löydät ratkaisuja ja fokusoit niihin haasteiden ja oman vaikutuspiirin ulkopuolella olevien asioiden sijaan 
 • Ryhmä tuo matkallesi tukea, yhteyden tunnetta sekä ihmisenä ihmiselle olemista
 • Ryhmä ihmisiä kulkemassa samaan suuntaan samoilla askelmerkeillä luo polun, joka on helpompi kulkea jokaiselle 
 • Teet oikeita asioita oikeaan aikaan ja tulet tietoiseksi siitä, mikä Sinulle toimii ja mitkä asiat juuri Sinun matkallasi tuottivat parhaat tulokset => näin voit ottaa nämä keinot aina käyttöösi
 • Lempeät fyysisen puolen harjoitteet tuovat kehoosi liikkuvuutta & rentoutta ja hermostoosi rauhaa, joka purkaa kehostasi ja mielestäsi turhaan energiaa kuluttavia kireyksiä
 • Olet itse koko ajan oman matkasi ohjaksissa, etkä vastuuta siitä ketään muuta - ja kun teet näin, alat ymmärtää oman voimasi ja omien tekemisiesi voiman! 

 

Jos sulle sopii kuuntelu paremmin kuin lukeminen, niin tässä sulle Verkkoheimon mahdollisuuksista videona :)

(Oikeasta alakulmasta saat kuvan suuremmaksi mobiililaitteella.)

 

 

♡ Klikkaa tästä, jätä yhteydenottopyyntö ja soitellaan ♡

Mietitkö, kuinkahan aika ja energia riittäisi tähän, kun on muutenkin kalenteri täynnä?

Mitä jos kyse ei olekaan siitä, miten paljon laitat tähän aikaa, vaan siitä, miten paljon saat tästä aikaa?

Onhan se tietysti myös mahdollista, että juuri nyt ei ole oikea hetki. Milloin sulla olis tällaiselle aikaa? Vai onko sulle tyypillistä, että aina tulee jotakin uutta, ja itselle ei oikein löydy aikaa, vaikka kuinka olit ajatellut, että ensi viikolla helpottaa?

Ja jos koskaan ei tunnu olevan aikaa (niin kuin usein saattaa tuntua), miten tärkeää sun oma hyvinvointi on sulle? Kuinka hyvä olet löytämään rauhallisen, selkeän olotilan ja priorisoimaan sieltä käsin itsellesi oikeasti tärkeät ja hyvää elämää rakentavat asiat kalenteriisi?

Jos sä haluat jatkossakin odottaa, että parempi päivä koittaa (ja hei, kyllä se joskus varmasti koittaa) ja haluat nyt panostaa johonkin muuhun kuin omaan hyvinvointiisi tällä tavalla, niin tää ei ehkä ole sun juttu just nyt. Mutta…

 

Jos sä haluat tasapainottaa elämää nyt ja nyt on sun aikasi, mä olen rakentanut sulle kaiken valmiiksi.

 • Sulla ei mene aikaa kaiken maailman videoiden selailuun ja loputtomaan vinkkien virtaan, johon et lopulta saa otetta (mieti, miten paljon tähän menee sulta aikaa ja energiaa nyt?).
 • Sulla ei mene aikaa koko ajan uusien juttujen kokeiluun, jotka lopulta jää, eikä tuota tulosta, koska jatkuvuus puuttuu – vaan saat selkeät ohjeet ja sun ei tarvitse ajatella sen enempää
 • Sulla ei mene aikaa vatvomiseen ja ajan vähyyden harmitteluun, kun alat asettua rauhallisempaan oloon - alitajuntasi jatkuva toiminta (joka pitää yllä stressi/ uupumis/ hermoston kierrostilaa) rauhoittuu ja tähän toimintaan sitoutunut elinvoima vapautu muuhun käyttöön

Tähän jäsenyyskokonaisuuteen olen valinnut parhaiten toimivia juttuja, joita pääset tekemään säännöllisesti, ohjatusti, ajoitetusti ja valmiiksi pureskeltuna kokonaisuutena.

 

Tämä ei siis vie sulta aikaa vaan antaa sulle aikaa,

koska kun sä teet näitä harjoituksia, sun hermosto, keho ja mieli rauhoittuu ja se saa sut itse asiassa kokemaan ajan eri tavalla. Tutkimusten mukaan stressihormonit kehossamme saavat meidät kokemaan, että aikaa on vähemmän. Kun stressihormonitasot laskevat, mielen valtaa tilan tunne. Ja tästä tunteesta käsin toimit huomaamattasi tehokkaammin, mielesi on selkeämpi ja priorisoit asiat luontaisesti järkevämmin - ja vältyt myös tulevaisuuden kiireiltä, stresseiltä ja uupumisilta.

(Tästä pääset varmistamaan, onko jäsenyys sua varten ja onko paikkoja vapaana!)

Varaa aika itsellesi ja ole rehellinen itsellesi, jotta vältyt siltä, että sun aika lykkääntyy ja lykkääntyy (kuten mulla kävi pahasti, ennen kuin uuvuin täysin muutama vuosi sitten). Varsinkin, jos laitat herkästi muut ja muiden odotukset, tarpeet ja vaatimuksen omiesi edelle tai jos olet taipuvainen uupumiseen tai väsymykseen, näin käy helposti. Stressaantuneena mieli tarinoi, että tämä vielä ja ensi viikolla helpottaa. Se on selviytymiskeino, jolla ei ole pitkän tähtäimen pohjaa.

Varmista, että sulle tulee, ei pelkästään helpompi viikko (joka on oikeasti myytti), vaan varmista, että kuljet koko ajan enemmän omannäköistä arkea ja kehon & mielen tasapainoa kohti.

Jos rauhoittumista ei itselleen rakenna, kun sitä todella tarvitsee, ihminen väsyy, nuutuu, ilo katoaa. Älä mene sinne asti - näin sanoo varmasti jokainen, joka siellä on käynyt. Tai jos olet tullut sieltä, nyt on aika jatkaa matkaa eteenpäin. Selkeästi ja lempeästi. <3

Kyse ei ole ajasta - Kyllä sulla oikeasti on aikaa <3

Tiedän, tämä on vähän ärsyttävää, erityisesti, jos todella koet, että aika ei riitä – kokemuksesi on totta, JA pystyt muuttamaan sitä. Ärsytys voi olla merkki siitä, että olet lähellä ratkaisua haasteeseesi. Kyse on siitä, oletko valmis asettamaan itsesi prioriteetiksi ja ymmärtämään, että oma hyvinvointisi palvelee lopulta kaikkea ja kaikkia.

Jos nyt väsyttää, uuvuttaa tai stressaa, on todellakin ok ottaa omaa aikaa ja laittaa itsesi hetkeksi ensimmäiseksi.

"Ja siis minkä verran aikaa menee kuukaudessa, jotta saan jotakin irti jäsenyydestäni?"

Kuukaudessa on reilu 700 tuntia. Sulla menee tähän noin 2,5h siitä.

Toki sun on todella tehtävä jotakin. Tai jätettävä tietoisesti tekemättä jotakin. Jotakin on muututtava, jotta jotakin muuttuu - siitä emme pääse mihinkään, eikä tämäkään ole mikään kikkakolmonen, vaan oikeasti toimiva ja tuloksia tuottava, onnistumisen kokemuksia vaaliva matka.

Kun teet heimon mukana muutamat harjoitteet, sopivissa määrin, tulet todellakin saamaan panostamaasi enemmän takaisin. Siis jo ihan ”tunteina”, susta alkaa tuntua, että sulla on enemmän aikaa. Puhumattakaan muista tuloksista (lue alta).

Toki voit käyttää tähän enemmänkin aikaa, mut jo tuolla pääset hyvin vauhtiin. Tai voi olla, että käytät vain miniharjoitteen (2-8min) ajan kolmesti viikossa. Tiedän asiakkaideni kokemuksista, että jo tuo voi alkaa muuttaa elämän - kunhan sitä tekee pitkäjänteisesti - ja juuri sen heimo sulle tarjoaa. ❤️

Vielä mahdut mukaan, klikkaa tästä!

Asiakkaiden ajatuksia:

”Tässä tunnelmia edellisestä teemasta. Pysähdyin kokemaan ja tuntemaan oma tila-hetkeni ja sain siitä aivan valtavasti positiivista energiaa. Ihanaa oli myös kuunnella metsälenkillä positiivisen ohjelmoinnin äänite. Ja hauskaa, ettei nämä ole mitenkään uusia juttuja mun arjessa, mutta nyt niihin osaa keskittyä enemmän ja saada niistä energiaa ihan eri tavalla”

-Hanna

”Niin noista oivalluksista, se tunnesipuli-harjoitus tulee mieleen ensimmäiseksi, se on ollut mieletön. Ja sit sellaista rauhaa alkanut tulemaan elämään, jotenkin ei ole enää niin valtavaa tarvetta laittaa kaikkia maailman asioita ylös ja ottaa kuvankaappauksia ja jotenkin potea jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta kaikesta ja myös kaikista tekemättömistä asioista.”

-Annina

”Kiitos! Tämä on hassua, että jo ekat teemat ovat auttaneet niin paljon kääntämään mun ajatuksia positiivseen suuntaan. On tosi jännää, miten ”pienistä” asioista se on kiinni”.

-H

"En nyt ihan odottanut tätä! Ajattelin, että rauhoitan mieltäni ja selkeytän ajatuksiani. Tämä toki tapahtui, mutta hieman pääsi yllättämään, että selkäkipukin on hävinnyt tässä matkalla...?! Kiitos!"

-A

Valmentajasi, Maria

”Tajusin muutama vuosi sitten, että jos haluan mun elämäni menevän tiettyyn suuntaan, yksi parhaista keinoista vahvistaa sitä on tehdä se ryhmässä sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat menossa samaan suuntaan. Etsin ympärilleni ihmisiä, jotka olivat itseni lailla kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elivät omaa unelmaansa todeksi päivä päivältä, lempeästi ja määrätietoisesti.

Mä kutsun tätä heimoksi. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin heimo alkoi muotoutua vuonna 2018, kun yhteyden kokemus nosti merkitystään elämässäni. Siitä asti olen luonut heimoa, joka kulkee yhdessä kohti hyvinvointia, yhteyttä ja rakkautta/merkityksellisyyttä. Oman osaamiseni heimoon ja ihmisten hyväksi tuon jakamalla tietoa hermostosta, keho-mieliyhteydestä ja mielen voimasta sekä tarjoamalla mahdollisuuksia oivalluksille harjoitusten sekä valmennusten ja muiden kokemusten myötä.”

"Kun keho, mieli ja arki asettuu tasapainoon, ei tässä nykyisessä ilmaisen tiedon ajassa ole mitään, mihin ihminen ei pystyisi. Kaikkien näiden tasapaino on jokaiselle mahdollista ja enemmän taito (eli siis opittavissa), kuin sattuman kauppaa..."

-Maria

Maria Kaunismäki on hyvinvointivalmentaja (LCF Life Coach, NLP Master, Physio Trainer) sekä fysioterapeutti, joka on ohjannut ihmisiä hyvinvoinnin polulla jo kymmenen vuoden ajan.

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Lähde mukaan

Lähde mukaan 22.5.2024 mennessä, niin saat 8 x 60min kehoa ja mieltä rauhoittavia Bodycare-harjoituksia käyttöösi koko jäsenyytesi ajaksi (arvo 99€)

Hyppää mukaan hyvinvoinnin heimoon 

 Jätä alle yhteystietosi nyt, niin otan Sinuun yhteyttä -sovimme tutustumispuhelun. Puhelussa autan sua heti eteenpäin JA käymme läpi toiveitasi, tarpeitasi ja jäsenyyden sopivuutta juuri Sinulle. Tarjoan puhelussa jäsenyyttä Sinulle vain, jos se on meidän molempien mielestä sopivaa. En "tyrkytä" mitään - ole huoleti (en kestä sellaista yhtään itsekään). ♡

Tämä ei sido Sinua mihinkään.