Löydä rauhallisempi ja tyynempi olemus  helposti

Tunnista hermostosi tila, ohjaa vireyttäsi taitavasti ja luo leppoisampi, antoisampi ja positiivisesti tuottelias arki.

Sinulle, joka olet joko kierroksilla tai saamattomuuden tilassa - tai nämä kaksi vaihtelevat elämässäsi ilman ihanaa tasaisuutta siltä väliltä. Sinulle, joka haluat nyt ymmärtää tätä kierrettä ja astua siitä ulos.

Löydä rauhallisempi ja tyynempi olemus  helposti

 

Tunnista hermostosi tila, ohjaa vireyttäsi taitavasti ja luo leppoisampi, antoisampi ja positiivisesti tuottelias arki.

Sinulle, joka olet joko kierroksilla tai saamattomuuden tilassa - tai nämä kaksi vaihtelevat elämässäsi ilman ihanaa tasaisuutta siltä väliltä. Sinulle, joka haluat nyt ymmärtää tätä kierrettä ja astua siitä ulos.

Kaipaatko tasapainoa? Vähemmän stressiä ja kuormitusta ja enemmän optimaalista vireyttä, josta käsin on helppo elää merkityksellistä arkea, tehdä tuottavasti töitä ja olla lempeästi läsnä rakkaille?

Hermoston säätely (eli oman hermostosi tilan tunnistaminen ja sen ohjaaminen toivotusti) auttaa Sinua saavuttamaan parempaa hyvinvointia niin kehon kuin mielen tasolla. Kun hermostosi on tasapainossa, tuntuu kuin olisit saanut uudet linssit, joiden läpi katsot maailmaa - "kaikki tuntuu vaan jotenkin selkeämmältä ja helpommalta."

Hermoston aktivoivat ja rauhoittavat keinot-kurssi auttaa Sinua löytämään tasapainon ja lisäämään elämääsi energiaa ja voimavaroja. Harjoitukset auttavat Sinua pääsemään eroon stressistä ja ahdistuksesta ja luomaan tilalle rauhaa ja toivomiasi kokemuksia (parempaa unta, tyynempää kommunikointia, kipujen helpottumista, luovuuden löytymistä...).

Kaikki lähtee oman tilasi tunnistamisesta ja sen ohjaamisesta taitavasti. Työkalut tähän tulet oppimaan tällä kurssilla

Kurssi sopii Sinulle, jos:

 • olet huomannut, että Sinun on vaikea keskittyä

 • koet, että hermostosi & kehosi viestittää, että olisi korkea aika rauhoittua (uniongelmia, aivosumua, ääniherkkyyttä, ilottomuutta, ahdistuneisuutta, kehon kipuja ja kiristyksiä)

 • koet, että asioihin tarttuminen on haastavaa ja löydät itsesi jumittamasta milloin mistäkin (puhelimella meni pidempään kuin piti?)
 • haluat, löytää rauhaa ja rentoutta kehoosi, mieleesi ja jokapäiväiseen elämääsi
 • uskot, että Sinulla on muutama minutti silloin tällöin kokeilla toimivia harjoituksia huomataksesi niiden hyödyn

 • toivot löytäväsi helppoja ja toimivia keinoja ohjata itseäsi rauhan tilaan ennen nukkumaanmenoa tai tärkeää kohtaamista

 •  haluat, olla virkeämpi ja "skarppina" toivomissasi tilanteissa

”Jos ihmisen keho, mieli ja arki on tasapainossa, voi tässä ilmaisen tiedon ajassa oppia, tehdä ja luoda ihan millaisen elämän tahansa”

-Maria

Lähde mukaan nyt, kiitä itseäsi myöhemmin <3

Alta saat kurssin vielä edulliseen 39€ hintaan

Osta kurssi tästä!

Sisältö

 • Rauhoittavat harjoitteet, joista voit valita itsellesi sopivimman tai lähteä kokeilemaan yksi kerrallaan
 • Aktivoivat harjoitteet samalla tyylillä
 • Hiukan teoriaa, jotta ymmärrät, mistä on kyse
 • Testin/kartoitusharjoituksen, jolla tunnistat tilanteen ja muutokset hermostosi tilassa
 • Selkeän ohjeistuksen, mitä tehdä ja miten, jotta huomaat hermostosi tilan nyt
 • Selkeät ohjeet jatkoon, jotta lyhyet mutta tehokkaat harjoitukset tulevat osaksi arkeasi ja huomaat niiden vaikutukset käytännössä

Kaikki materiaali on videona ja saat videot käyttöösi heti. Kurssimateriaali on käytössäsi kertamaksulla rajattomasti (ns. ikuisesti). Voit tutustua harjoitteisiin omaan tahtiisi ja toistaa niitä niin monta kertaa ja niin pitkään kuin haluat. 

Halutessasi saat myös tiedon kurssia tukevista muista videoista, harjoitteista ja kursseista. 

Ohjaajasi on fysioterapeutti ja valmentaja, joten ohjeistus on selkeää ja johdonmukaista sekä höystetty mieltäsi positiivisesti ohjaavilla sanavalinnoilla ja kannustavalla tyylillä.

Valmentajasi, Maria

 ”Valtavaa innostumista, täysillä tekemistä, jota seuraa jäätävä romahdus, sohvalla ikuisuuden loikoilu, saamattomuuden tunne ja voimattomuuden kokemus. Ja sitten sama tarina uudelleen. Sellainen oli arkeani leimaava malli minullakin aikaisemmin. Monen mutkan kautta opin lisää hermostosta ja siitä, että tällainen kierre on vain hermostossa oleva opittu malli, jonka voi muuttaa.”

"Kun keho, mieli ja arki asettuu tasapainoon, ei ässä nykyisessä ilmaisen tiedon ajassa ole mitään, mihin ihminen ei pystyisi. Kaikkien näiden tasapaino on jokaiselle mahdollista ja enemmän taito (eli siis opittavissa), kuin sattuman kauppaa..."

-Maria

Maria Kaunismäki fysioterapeutti (AMK) sekä hyvinvointivalmentaja (LCF Life Coach, NLP Master, Physio Trainer),  joka on ohjannut ihmisiä hyvinvoinnin polulla jo yli kymmenen vuoden ajan.

Usein  kysyttyjä kysymyksiä kurssista:

"Wow, kuulostaa lupaavalta! Voitko hiukan avata minkälaista harjoitteista on kyse?.. miten pitkiä per päivä?"

"Onko paljon liikettä, pitääkö olla makuulla tai miten paljon vaatii valmistelua?"

__

=> Kiitos kysymyksestä! (Maria vastaa:)

Harjoitteita on siis kolmenlaisia:

 1. sellaisia, jotka auttavat tunnistamaan oman hermoston tilaa (pelkkä tilan tunnistaminen auttaa tunnistamaan ja ohjaamaan omia vireystiloja päivän mittaan)
 2. rauhoittavia harjoitteita, jotka rauhoittavat hermostoa mm. vagushermon kautta, hermoston rauhoittavan osan harjoituksia (mm. hengityksen kautta, kosketuksen avulla, mielikuvilla - ideana kokeilla ja tutustua itselle toimivimpiin juttuihin)
 3. aktivoivat harjoitteet, jotka aktivoivat hermostoa ns. "lamaantumistilasta" tai vireystilan jämähdyksestä eteenpäin, tässä mukana mm. hieman liikettä (jos pystyt toimimaan arjessa suht normaalisti, tämä onnistuu varmasti) ja hieman toisenlaista hengitysharjoitusta.

Kurssin videot ovat 5-15 minuuttia pitkiä, mutta itse harjoitukset voit tehdä arjessasi jopa minuutin mittaisina, ihan missä tahansa - tai ottaa vaikka pidemmänkin ajan ja tehdä harjoituksia pidemmän kaavan mukaan.

Harjoitteet tapahtuvat pääosin istuen tai seisten, eivät vaadi erityistä liikkuvuutta (nivelrikko, vammat tai vaivat eivät haittaa kurssin antia).

Harjoitteet eivät vaadi valmistelua, riittää, että sinulla on itsesi ja tahto tehdä harjoitus (voit tehdä bussissa, odotusaulassa, kävellessä, kotona rauhassa tai työpaikan vilskeessä - harjoitteesta ja fiiliksestä riippuen).

Kurssin sisältö on helposti lähestyttävää eikä vaadi aikaisempaa osaamista aiheesta! 

Tämä on edullisempi ja helpompi hyppäys tähän maailmaan ja kurssilla avaan käytäntöjä enemmän - mukana on myös pari teoriavideota, jotka avaavat harjoitteiden toimintamekanismeja ja taustaa!

Opi siis tunnistamaan hermostosi tila, ohjaa vireyttäsi taitavasti ja luo leppoisampi, antoisampi ja positiivisesti tuottelias arki - rento keho ja rauhallinen mieli. <3

 

Näin pääset mukaan kurssille:

1. Klikkaa alta "Osta kurssi tästä" ja syötä aukeavalle sivulle korttitietosi (TAI rullaa ko. sivulla alemmas nähdäksesi muut maksuvaihtoehdot.)

2. Hyväksy maksu => näin tilauksesi tulee minulle.

3. Saat sähköpostiisi linkin kurssimateriaaliin viimeistään muutaman tunnin kuluessa korttimaksustasi. (Muilla maksuvaihtoehdoilla 1-3 pankkipäivässä). Antamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena.

4. Kirjaudu verkkokurssialustalle saamastasi sähköpostista tai www.mariakaunismaki.fi > Jäsenalueelle (muuta tarvittaessa salasana Log In sivulta tai kirjautuneena asetuksista)

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi ikuisesti ne ostettuasi !

Kaikissa kysymyksissä otathan yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Lähde mukaan nyt, kiitä itseäsi myöhemmin <3

Alta saat kurssin vielä edulliseen 39€ hintaan

Osta kurssi tästä!