Löydä selkeys ja rauha stressin sekasopasta

Sinulle, joka olet löytänyt itsesi yhden tai useamman kerran hukkumasta stressin ja uupumisen pyörteeseen. Sinulle, joka haluat nyt löytää ja säilyttää rauhan ja elinvoiman elämässäsi.

Rauhanrakennus- ja selkeytyspuhelu.

Löydä selkeys ja rauha stressin sekasopasta

Sinulle, joka olet löytänyt itsesi yhden tai useamman kerran hukkumasta stressin ja uupumisen pyörteeseen. Sinulle, joka haluat nyt löytää ja säilyttää rauhan ja elinvoiman elämässäsi.

Rauhanrakennus- ja selkeytyspuhelu.

Moni pyrkii luomaan rauhaa ja elinvoimaa keräämällä loputtomasti tietoa, uusia pikavinkkejä ja suorittamalla taas yhden uuden ”rutiinin”, jonka uskomme tuovan itsellemme lopullisen rauhan ja onnellisuuden.

Monesti edellä mainitut kuitenkin vain lisäävät kuormaa ja väsyttävät suorittamiseen kyllästynyttä mieltä (ja sielua?) entisestään. Samalla keho hälyttää hermoston ylikuormitusta ja elämä tuntuu mauttomalta, värittömältä viikosta toiseen selviämiseltä. Valmentajana ja fysioterapeuttina olen auttanut jo kymmenen vuoden ajan satoja ihmisiä kehon, mielen ja arjen tasapainoon.

Nyt tarjoan muutamalle ensimmäiselle maksuttoman rauhan rakennus- ja selkeytyspuhelun, jossa tsekkaamme läpi elämäsi oleellisimmat teemat liittyen elinvoimaisuuteen sekä kehon, mielen ja arjen tasapainon löytymiseen.

Puhelun jälkeen tiedät, mikä on Sinulle tärkeintä juuri nyt, ja mitä Sinun kannattaa tehdä, jotta elämääsi alkaa virrata energiaa, selkeyttä ja rentoutta. Yksi asia johtaa toiseen ja toinen kolmanteen – kunhan tiedät, mistä Sinun kannattaa aloittaa.

Puhelun lopussa Sinulla on mahdollisuus kuulla Elinvoiman valmennuspolku - valmennuksesta, jossa kuljemme kolmen kuukauden ohjatun matkan stressin sekasopasta selkeyteen, rauhaan ja inspiraatioon – siihen voimaantuneeseen tunteeseen, jossa elämä tuntuu helpommalta ja arki iloiselta... ja jolla ihmeitäkin tehdään.

Varaa puhelusi tästä (ei sido Sinua mihinkään)

Tämä puhelu on suunnattu:

 • Sinulle, jonka kalenteri on jatkuvasti liian täynnä, vaikka olet jo sata kertaa luvannut itsellesi, että kohta helpottaa.

 • Sinulle, josta tuntuu, että aika loppuu kesken, eikä ikinä ole aikaa rentoutua tai hoitaa omaa hyvinvointia

 • Sinulle, joka et enää tahdo kokeilla yhtään toimimatonta kikkakolmosta, vaan haluat alkaa rakentaa pysyvää pohjaa kehosi, mielesi ja arkesi tasapainolle

 • Sinulle, jonka hermosto & keho viestittää, että olisi korkea aika rauhoittua (uniongelmia, aivosumua, ääniherkkyyttä, ilottomuutta, ahdistuneisuutta, kehon kipuja ja kiristyksiä)

 • Sinulle, jonka mieli ei enää jaksa (asioihin tarttuminen tuntuu haastavalta, et jaksa keskittyä, ärsyynnyt helposti, räjähtelet)

 • Sinulle, joka haluat löytää elämästä taas mielekkyyden, ilon ja inspiraation.

”Jos ihmisen keho, mieli ja arki on tasapainossa, voi tässä ilmaisen tiedon ajassa oppia, tehdä ja luoda ihan millaisen elämän tahansa”

-Maria

Puhelussa käymme läpi:

 1. Selvitämme, mikä itse asiassa kuormittaa Sinua tällä hetkellä eniten, mikä on siis se asia, johon huomiota kiinnittämällä ja johon energiasi kohdistamalla saat eniten hyötyä itsellesi, kaikille elämäsi osa-alueille
 2. Käydään läpi merkityksellisimmät uupumisen ja elinvoiman & rauhan kokemuksen rakennuspalikat
 3. Selkeytämme Sinulle ensimmäiset kolme askelta, jotka voit ottaa kulkeaksesi kohti rauhaa, selkeyttä ja enemmän elämän makuista elämää.

Lisäksi avaan sulle mahdollisuuden osallistua meidän kanssa Elinvoiman valmennuspolulle, joka on kolmen kuukauden mittainen matka stressin ja ahdistuksen sekasopasta selkeyteen ja elinvoimaan. Valmennukseen mahtuu vain muutama osallistuja kerrallaan, ja osallistujat valitaan tarkasti, jotta voimme olla varmoja, että saat toivomiasi tuloksia!

Puhelu ei sido Sinua mihinkään, eikä puhelussa myydä mitään.

Varaa omasi muutaman puhelun joukosta

Elinvoimaa, rauhaa ja rentoutta, 

Kehon kivuttomuutta ja hermoston rauhoittumista,

Lisää aikaa elämään ja iloa arkeen ...

Valmentajasi

 ”Kun keho, mieli ja arki asettuu tasapainoon, ei ässä nykyisessä ilmaisen tiedon ajassa ole mitään, mihin ihminen ei pystyisi. Kaikkien näiden tasapaino on jokaiselle mahdollista ja enemmän taito (eli siis opittavissa), kuin sattuman kauppaa. Uuvuin itse 25-vuotiaana ja päätin alkaa rakentaa merkityksellisempää, kivuttomampaa ja onnellisempaa elämää. Nyt 5 vuotta myöhemmin rakennan päiväni haluamallani tavalla, treenaan lempeästi hyvinvointi edellä ja mikä tärkeintä – ymmärrän itseäni, kehoani ja tunteitani paremmin. Voin siis tietoisesti rakentaa sellaista elämää, kuin haluan.”

-Maria

Maria Kaunismäki on hyvinvointivalmentaja (LCF Life Coach, NLP Master, Physio Trainer) sekä fysioterapeutti, joka on ohjannut ihmisiä hyvinvoinnin polulla jo kymmenen vuoden ajan.

Varaa maksuton rauhan rakennus ja selkeytyspuhelu

 1. Täytä lomakkeelle tietosi
 2. Tarkasta sähköpostisi, johon saat jatko-ohjeet heti lomakkeen täyttämisen jälkeen (vastaa kysymyksiin - näin osaan auttaa Sinua heti eteenpäin ja selkeytät tilanteen itsellesi!)
 3. Luen viestisi ja sovimme tapaamisajan (ajan sopiminen onnistuu usein puhelimitse helpoiten)
 4. Ajankohdan sopimisen jälkeen jälkeen laita aika kalenteriin ja lisää muistutus

Varaathan Selkeytys- ja rauhanrakennuspuhelulle rauhallisen hetken ja paikan.

Palataan pian!

Terkuin, Maria

Jätä yhteystietosi tähän, niin olen Sinuun yhteydessä viimeistää kahden viikon sisällä, seuraa sähköpostiasi :)

Mikäli jätät yhteydenottopyynnön HEINÄKUUN 2024 aikana, olen Sinuun yhteydessä elokuun alkupuolella!

(Puhelinnumero ei ole pakollinen. Puhelu ei sido Sinua mihinkään jatkossa.)