Bodycare

Lempeyttä, ymmärrystä ja aktiivisuutta Sinulle, joka kaipaat kehon ja mielen yhteyttä sekä rauhaa ja taitoa kuunnella kehosi viestejä ja vastata niihin viisaasti.

Kehonhoitomaailma, Bodycare

Kaipaat ehkä rauhaa mielelle tai lempeää aktiivisuutta keholle?

Bodycare maailmassa opit ymmärtämään kehosi kireydet ja kivut viesteinä. Ajattelumuutoksen seurauksena suhtaudut kehoosi lämpimämmin ja lempeämmin, kuin ystävään.

Bodycare maailmasta saat tietoa ja taitoa tutustua kehoosi ja mieleesi, pääset kokeilemaan erilaisia harjoituskokonaisuuksia sekä itsekäsittelyä. Kokonaisuus on rakennettu fysioterapeutin ja psyykkisen valmentajan vahvalla ammattiaidolla.

Oppimasi uudet taidot ja kokemukset sekä kehon ja mielen kuuntelun työkalut saat myös helposti osaksi arkeasi ja avuksi jokapäiväiseen hyvinvointiisi.

Urheilijat tekee kehonhuoltoa, kaikille sopii kehonhoito.

Harjoituksia tarjolla verkossa, pienryhmille ja yksilövalmennuksina. Lisäksi tilattavissa ja räätälöitävissä tarpeisiisi!

Tule, ja ystävysty kehosi kanssa! <3

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tai aloita heti videoharjoituksilla!

~~

~~

Bodycare työpajat

Voit tilata oman harjoituksesi ottamalla minuun yhteyttä.

Valmiiksi suunniteltuja harjoituksia, työpajoja on tarjolla taas syksyllä 2021.

~~

~~

Viikkotunnit Turussa

Fysioterapeutin ohjaama kehon ja mielen hyvinvointitunti kaiken kuntoisille – BODYCARE

Harjoituksessa käydään läpi kehon (ja mielen…) kireyksiä faskialinjoihin perustuen ja opitaan käyttämään lihaksia optimaalisella, liikkumista ja hyvinvointia tukevalla tavalla.

Harjoituksessa huomioidaan hengitys-, tuki- ja liikuntaelimistön haasteet ja halutessasi saat yksilöllistä ohjausta tunnin aikana.

Kehotuntemuksesi kasvaa, kun harjoitus rauhoittaa mielesi hengitykseen ja kehosi äärelle.

Kehityt kehosi viestien kuuntelemisessa ja opit keinoja sen hoitamiseen myös harjoituksen ulkopuolella.

Bodycare –harjoitus tukee mitä tahansa muuta harjoittelua ja toimii hyvin itsenäisenäkin harjoittelumuotona.

Bodycare – harjoituksesta saatat löytää avun myös väsymyksen sekoittamaan mieleen tai uupuneeseen kehoon.

Tervetuloa tunnille tai tilaa omasi!

Tällä hetkellä Bodycare –tunnit toteutuvat Turussa ja ovat tilattavissasi yksityistunneiksi ryhmille tai yksityisvalmennuksena vain Sinulle tai Sinulle ja ystävällesi parina. Tilaa täältä tai lähetä sähköpostia fysiokaunismaki@gmail.com

Ilmoittaudu viikkotunneille tunneille tästä: https://www.varaaheti.fi/puremove/fi/puremove/classes

~~

~~

Blogiteksti Bodycare maailmaan liittyen…

HERÄÄT aamulla ja selkä tuntuu jäykältä, polvikin oireilee toisinaan, väsyttää. Mietit, miten selviät työpäivästä mallikkaasti, ja illaksi olet sopinut treenit. Et oikeastaan jaksaisi, mutta olet aina ennenkin tehnyt näin, ja tämä kuuluu viikko-ohjelmaasi. Kysynkin Sinulta… onko tämä nautinnollista? Onko tämä elämää, jota haluat elää? Onko jotain, mitä voisit tehdä, että Sinulla olisi aamulla parempi olo?

Kipu ei ole normaalia. Kipu ja väsymys ovat nykyään niin yleisiä, että syntyy harha. Harha, jossa kuvittelemme, että olisi normaalia, ettei tunnu hyvältä. Että olisi _normaalia_ olla väsynyt ja vatsa sekaisin stressistä. Meidän on tarkoitus voida hyvin ja tuntea olomme hyväksi kehossamme ja mielessämme.

Ei selvitä arjesta – vaan nauttia siitä.

Kipu on viesti keholtamme, että se kaipaa huomiotamme. Huomionkipeys voi olla kehon kireä tai esimerkiksi ylirasittunut alue. Se voi myös olla mielemme, joka kehon kautta ilmoittaa, että nyt jarrua. Joskus pelkkä syvään hengittäminen helpottaa kipua tai väsymystä, silloin keho kaipasi eniten sitä.

Bodycare antaa Sinulle selkeitä ja toimivia työkaluja kehosi kuuntelemiseksi ja sen toiveisiin vastaamiseksi.

~~

Suosittelen Sinulle myös seuraavia blogitekstejä:

Lue tästä: Oma, viisas kehosi!

Lue tästä: Voiko kehosi luonnostaan hyvin?

Lue tästä: Body Positivity?