Löydä selkeys ja rauha stressin sekasopasta - Elinvoiman valmennuspolku

Matka stressistä, ahdistuksesta ja jumista voimaantumiseen, tunteiden ymmärtämiseen sekän antoisaan kehon, mielen ja arjen tasapainoon. Elinvoimaiseksi ja iloiseksi Sinuksi, joka oikeasti olet.

Löydä selkeys ja rauha stressin sekasopasta - Elinvoiman valmennuspolku

Matka stressistä, ahdistuksesta ja jumista voimaantumiseen, tunteiden ymmärtämiseen sekän antoisaan kehon, mielen ja arjen tasapainoon. Elinvoimaiseksi ja iloiseksi Sinuksi, joka oikeasti olet.

 

On mahdollista löytää rauha ja selkeys stressin sekasopasta. On mahdollista kokea, että on aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita elämässä oikeasti haluaisi tehdä. 

Olen itse kulkenut uupumisesta monien mutkien kautta tasapainoiseen kehon, mielen ja arjen kokonaisuuteen. Myös kymmenet asiakkaani ovat tehneet saman.

Fysioterapeutin ja mielen valmentajan ammattitaitoa käytännön kokemuksiin yhdisteltäessä on löytynyt selkeä ja moneen tilanteeseen sopiva ja sovellettava valmennuskokonaisuus, joka on tuottanut parhaat tulokset, joita olemme ikinä saaneet asiakkaideni kanssa. Tutkitusti nämä tulokset ovat pysyneet myös vuoden tarkastelujaksolla valmennuksen alkamisesta. Vaikuttavaa. Näin on syntynyt Elinvoiman valmennuspolku.

Elinvoiman valmennuspolku sopii:

 • Sinulle, jonka kalenteri on jatkuvasti liian täynnä, vaikka olet jo sata kertaa luvannut itsellesi, että kohta helpottaa.

 • Sinulle, josta tuntuu, että aika loppuu kesken, eikä ikinä ole aikaa rentoutua tai hoitaa omaa hyvinvointia

 • Sinulle, joka et enää tahdo kokeilla yhtään toimimatonta kikkakolmosta, vaan haluat alkaa rakentaa pysyvää pohjaa kehosi, mielesi ja arkesi tasapainolle

 • Sinulle, jonka hermosto & keho viestittää, että olisi aika rauhoittua (uniongelmia, aivosumua, ääniherkkyyttä, ilottomuutta, ahdistuneisuutta, kehon kipuja ja kiristyksiä)

 • Sinulle, jonka mieli ei enää jaksa (asioihin tarttuminen tuntuu haastavalta, et jaksa keskittyä, ärsyynnyt helposti, räjähtelet)

 • Sinulle, joka haluat vahvistaa elämässäsi taas mielekkyyttä, iloa ja inspiraatiota.

”Jos ihmisen keho, mieli ja arki on tasapainossa, voi tässä ilmaisen tiedon ajassa oppia, tehdä ja luoda ihan millaisen elämän tahansa”

-Maria

Elinvoiman valmennuspolun sisältö:

Jokaisen valmennukseen osallistujan kanssa käydään ensin tutustumispuhelu, jossa selkeytetään tarpeet ja valmennuksen sopivuus sekä yksilöllisesti sopiva laajuus.

Tässä esimerkki valmennuspolusta:

 • Kolmen kuukauden kokonaisuus, jossa opit itsestäsi ja toiminnastasi asioita, jotka hyödyttävät Sinua koko loppuelämäsi
 • Valmennukset ja harjoitukset verkkokurssialustalla itsenäiseen etenemiseen ja polun tueksi (4kk ajan)
 • Yksilölliset valmennustapaamiset etänä tai paikan päällä (3-6 kpl sopimuksen mukaan)
 • Viikoittaiset yksilölliset ohjeet viestitse 
 • Henkilökohtainen sparraus / valmennuksellinen tuki viestitse (sopimuksen mukaan)
 • Harjoitusvideot/ ohjevideot käytettäväksi oman harjoittelun tukena 
 • Ohjeet ja kevyempi yhteydenpito valmennuksen päätyttyä, selkeät suuntaviivat jatkoon
 • Paljon muuta, yksilöllisesti räätälöitynä (tästä lisää puhelussa)
 • Tarjoushinnat kaikista valmennuksen aikaisista tapahtumista ym. joista mahdollisesti kiinnostuisit

Edellämainitut kuuluvat valmennukseesi, joka rakentuu lopulta täysin omien tarpeidesi ja teemojesi mukaisesti. 

Jos olet kiinnostunut kokonaisuudesta, jatka lukemista. Myöhempänä voit halutessasi varata tutustumispuhelun (maksuton, puhelimitse tai videon välityksellä), jossa voimme selkeyttää, olisiko Elinvoiman valmennuspolku Sinulle sopiva.

Puhelu ei sido Sinua mihinkään, eikä puhelussa myydä mitään.

Valmennuspolulla aloitat rauhan rakentamisella, tilan tekemisellä ja turvan kokemuksen vahvistamisella. "Maaperän muokkaamisella". Alat kokea rauhaa, rentoutta ja kokea arkiset asiat mielekkäämpinä. Olet enemmän läsnä.

Jatkat ymmärtämään tunteitasi ja niiden viestejä, tasapainottamaan hermostoasi ja oppimaan, miten juuri Sinun kannattaa rakentaa rutiineja, jos kannattaa. Alat huomata suurempia muutoksia, ymmärrät toimintaasi ja osaat vaikuttaa siihen taitavasti.

Lopulta pääset selkeyttämään tulevaisuuttasi ja toiveitasi. Opit poistiivista ohjelmointia ja pääset myös oppimaan, kuinka toimia myös itse itsesi valmentajana. Alat luottaa kykyihisi ja rakentaa elämääsi tietoisesti haluamaasi suuntaan. Koet voimaantuneesi.

Valmentajasi

 ”Kun keho, mieli ja arki asettuu tasapainoon, ei ässä nykyisessä ilmaisen tiedon ajassa ole mitään, mihin ihminen ei pystyisi. Kaikkien näiden tasapaino on jokaiselle mahdollista ja enemmän taito (eli siis opittavissa), kuin sattuman kauppaa. Uuvuin itse 25-vuotiaana ja päätin alkaa rakentaa merkityksellisempää, kivuttomampaa ja onnellisempaa elämää. Nyt 5 vuotta myöhemmin rakennan päiväni haluamallani tavalla, treenaan lempeästi hyvinvointi edellä ja mikä tärkeintä – ymmärrän itseäni, kehoani ja tunteitani paremmin. Voin siis tietoisesti rakentaa sellaista elämää, kuin haluan.”

-Maria

Maria Kaunismäki on hyvinvointivalmentaja (LCF Life Coach, NLP Master, Physio Trainer) sekä fysioterapeutti, joka on ohjannut ihmisiä hyvinvoinnin polulla jo kymmenen vuoden ajan.

Varaa maksuton tutustumispuhelu, jos olet kiinnostunut Elinvoiman valmennuspolusta

Lomakkeen täyttäminen tai tutustumispuhelu kanssani ei sido Sinua mihinkään. Autan Sinua mahdollisimman paljon eteenpäin heti, selkeytämme, missä kuljet ja mikä palvelisi Sinua parhaiten juuri nyt. Jos haluat jatkaa yhteistyötä, kerron Sinulle Elinvoiman valmennuspolusta tai muista vaihtoehdoista.

Toimi näin:

 1. Täytä lomakkeelle tietosi
 2. Tarkasta sähköpostisi, johon saat jatko-ohjeet heti lomakkeen täyttämisen jälkeen (vastaa viestiin ohjeiden mukaan)
 3. Ajankohdan sopimisen jälkeen jälkeen laita aika kalenteriin ja lisää muistutus

Varaathan puhelulle rauhallisen hetken ja paikan.

Palataan pian!

Terkuin, Maria

Jätä yhteystietosi tähän ja vastaa heti saamaasi sähköpostiin. Olen Sinuun yhteydessä viimeistää kahden viikon sisällä vastauspostisi saapumisesta.

(Puhelinnumero ei ole pakollinen. Puhelu ei sido Sinua mihinkään jatkossa.)